04:39

VRANJEŠ O UCENAMA: Jedan fudbalski menadžer me je zvao jer je hteo da namesti utakmicu! KURIR TELEVIZIJA

HAOS

TRESE SE GRČKA! Intervju Vranješa Kuriru UDARNA VEST DANA u Atini! Traže se kazne, AEK ostaje bez 10 bodova... POTPUNO LUDILO!

Fudbal -

Tema dana u Atini i Solunu kroz specijalne TV emisije, udarne vesti na sajtovima i naslovne strane novina - sve to izazvalo je uključenje srpskog fudbalera u emisiji "Usijanje dana" na našoj televiziji

Intervju Ognjena Vranješa na Kurir TV postao je centralna vest u Atini, iako njegove reči nemaju veze sa aktuelnom situacijom.

Naime, već danima se u Grčkoj priča i piše da će AEK zbog bivšeg predsednika ostati bez 10 bodova! Na sve to, mediji u Grčkoj iskoristi su Vranješov intervju Kuriru, da dodatno ustalasaju stvari...

Kurir je pokrenuo tabu temu o nameštanjima u srpskom fudbalu, a jedan od gostiju u emisiji "Usijanje dana" bio je i Vranješ.

Iskusni fudbaler imao je šta da kaže o tome, ali za područje gde je ostavio veliki trag - grčka liga.

Ognjen Vranješ
foto: Kurir sport

- Imao sam to iskustvo dok sam igrao za AEK. Sedeo sam kod kuće jedno veče, zvonio mi je telefon. Ispostavilo se da je to bio jedan fudbalski menadžer iz Srbije. Pokušao je da namesti utakmicu za koju dobro svi znaju. To je bila utakmica kada je predsednik PAOK Savidis vadio pištolj. To je bila utakmica za titulu prvaka Grčke između PAOK i AEK. Pokušao je da mi preti. Nisam pristao na to, obavestio sam klub o čemu se radi. Moji iz kluba su reagovali - rekao je Vranješ.

04:39

VRANJEŠ O UCENAMA: Jedan fudbalski menadžer me je zvao jer je hteo da namesti utakmicu! KURIR TELEVIZIJA

Ognjen Vranješ
foto: Kurir sport

Udarna vest svih sportskih medija u Atini je Vranješov interjvu Kuriru, isto je na gotovo svima sajtovima, a čak se prave i specijalne emisije na temu - AEK, predsednik ovog kluba i nameštanja. Vranješ sa mutnim radnjama nema apsolutno nikakve veze. Mediji spekulišu da će klub iz Atine zbog nečasnih radnji predsednika ostati bez čak 10 bodova!

Ognjen Vranješ ostavio je veliki trag u dresu AEK. Za klub iz Atine odigrao je 83 utakmice, postigao sedam golova, a odnosom prema "žuto-crnom" dresu zavredeo je ogromnu poštovanje i ljubav navijača. Koliko voli i poštuje AEK vidi se iz njegovog stava da odbije svaki pokušaj nameštanja meča!

- Veliki sam protivinik svih tih mafijških stvari i nameštanja u fudbalu - pričao je Vranješ za Kurir.

A, šta je sve predsednik AEK radio i kakav će biti dalji razvoj situacije na ovu temu, ostaje da se vidi...

Ne veruju svojima - Srbin im sudio derbi kola!

Olimpijakos je proteklog vikenda deklasirao posrnuli AEK sa čak 5:1 (4:0). Nama je ovaj meč zanimljiv iz razloga što je glavni sudija bio Srđan Jovanović.

Grci imaju VAR tehnologiju, ali bez obzira na to stranci su obavezni za sve derbije.

AEK: Prvi put to čujemo...

Na reči Vranješa u intervjuu Kuriru ogasio se i AEK.

- Prvi put to čujemo - poručio su šturo iz atinskog kluba bez daljih detalja.

Kurir sport / Miloš Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track