SEO SAM U FOTELJU I POGLEDAO KROZ PROZOR... Ferguson otkrio kako ga je Ronaldo POBEDIO: Šta sam mogao da mu kažem?
Foto: Profimedia

ANEGDOTA

SEO SAM U FOTELJU I POGLEDAO KROZ PROZOR... Ferguson otkrio kako ga je Ronaldo POBEDIO: Šta sam mogao da mu kažem?

Fudbal -

Nekadašnji trener Mančester junajteda Ser Aleks Ferguson otkrio je zanimljivu anegdotu vezanu za legendarnog igrača igrača "đavola" Kristijana Ronalda.

"Jednom prilikom sam ga pozvao u svoju kancelariju posle treninga, pljuštala je kiša pred duel sa Arsenalom i znao sam da će on ostati da radi dodatno. Rekao sam mu da ne trenira jer je klizavo i može da se povredi. Seo sam u fotelju, pogledao kroz prozor, a on je bio na trim-stazi, na podlozi astroturf. Šta sam mogao da mu kažem? Pobedio me je", otkrio je Ferguson, a preneo "Sky sport".

Kristijano Ronaldo, Aleks Ferguson
foto: EPA

"Fantastično je što se on vratio. Videli ste ga u subotu posle trijumfa – delovao je kao Gaj Julije Cezar koji se vraća u Rim posle vojne pobede. ’Dođoh, videh, pobedih.’ Mislim da je na stadionu u danu njegovog drugog debija za Junajted moglo da bude milion ljudi. Mnogi su ostali napolju. Kada je došao u Junajted kao klinac, morao je mnogo da uči, a sada je drugačije. Kada je bio mlad mnogi su govorili da voli da simulira prekršaje, ali on je bio veoma mršav i zaista je bio potreban blag kontakt da bi izgubio ravnotežu jer je napadao neverovatnom brzinom. Znam koliko se žrtvovao da bi napredovao", rekao je Ferguson.

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Prvi put posle sedam godina Milan igra meč u Ligi šampiona na San Siru - 2014. mu je gost bio Atletiko Madrid koji je slavio 1:0, i večeras (21.00) Rosoneri igraju protiv istog rivala. Kvota na keca je 2,95, iks je 3,05, a dvojka 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Atletiko.

(Kurir sport/Sky sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track