BAŠ GA BRIGA, MOŽE MU SE! Ronaldo se u skupim kolima BAHATIO po Mančesteru, pa POPIO KAZNU! (FOTO)
Foto: Profimedia

krši propise

BAŠ GA BRIGA, MOŽE MU SE! Ronaldo se u skupim kolima BAHATIO po Mančesteru, pa POPIO KAZNU! (FOTO)

Fudbal -

Nije potrebno mnogo toga da se desi da bi Kristijano Ronaldo bio u centru pažnje gde god da se pojavi, a poslednji događaj bio je više nego dovoljan da se Portugalac pojavi na svim portalima na ostrvu.

Naime, Ole Gunar Solskjer, trener Mančester junajteda, čiji je status ozbiljno uzdrman u prethodnih nedelja, odlučio je da povede ekipu na zajedničku večeru kako bi podigao hemiju između igrača na drugi nivo i time uticao na atmosferu u svlačionici i na terenu.

Međutim, glavna vest sa pomenute večere, osim komentara mnogih da je Ronaldo bio najbolje obučen, jeste kazna koju je Portugalac dobio dok je bio u restoranu.

Zarađuje Ronaldo dovoljno da ne mora da brine gde se parkira, pa je skupoceni Rendž Rover, za koji je izdvojio više od 100.000 evra, ostavio na nepropisnom mestu dok je sa saigračima bio u restoranu.

Sve su to naravno ispratili britanski paparaci, a vest o bahatom parkiranju brzo se proširila ostrvom.

Tridesetšestogodišnji Portugalac i ove sezone beleži fantastične partije i brojke. Na 11 utakmica za Mančester junajted u Ligi šampiona i Premijer ligi postigao je devet golova.

Na poslednjem meču, odnosno na gostovanju u Bergamu, Ronaldo je protiv Atalante bio strelac u 96. minutu za konačnih 2:2.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track