VLAHOVIĆ JOŠ MORA DA RADI I RASTE: Zanimljiva izjava SERGEJA o saigraču iz reprezentacije kojeg je poredio sa saigračem IMOBILEOM
Foto: Profimedia, Shutterstock

ocena

VLAHOVIĆ JOŠ MORA DA RADI I RASTE: Zanimljiva izjava SERGEJA o saigraču iz reprezentacije kojeg je poredio sa saigračem IMOBILEOM

Fudbal -

Dušan Vlahović i Ćiro Imobile su lideri Serije A, obojica su dali po 18 golova

Dušan Vlahović definitivno je opčinio Italijane. O njemu se piše naširoko i natanane, snimaju se emisije, dovode cenjeni ljudi da komentarišu njegove poteze. Sve je dignuto na jedan viši nivo posle fantastičnog debija u dresu Juventusa i gola Veroni posle samo 12 minuta provedenih na terenu.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Dušan Vlahović lider je Serije A po golgeterskom učinku. Zajedno sa centarforom Lacija Ćirom Imobileom deli prvo mesto na listi strelaca. Obojica su postigli po 18 golova.

Lacio, Ćiro Imobile
foto: Profimedia

Vlahovićev kolega iz srpske fudbalske reprezentacije Sergej Milinković-Savić komentarisao je njegove igre i učinak na terenu. Njega su italijanski novinari upitali da uporedi napadača svog kluba Ćira Imobilea sa saigračem iz nacionalnog tima Srbije Dušanom Vlahovićem.

Iz priloženog se vidi da je Sergej stao na stranu Imobilea, jer kaže da Vlahović kao mlad fudbaler još mnogo mora da radi.

Sergej Milinković-Savić
foto: EPA

- Imobile i Vlahović su dva sjajna napadača. Ćiro je stariji deset godina, a Dušan mora još mnogo da radi i raste. Nema sumnje da će jednog dana postati veliki poput Imobilea - rekao je Sergej Milinković-Savić u razgovoru za magazin "Lacio stajl".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja