OVO BI MOGLA DA BUDE BOMBA, SERGEJ U MANČESTER JUNAJTEDU: Trener Ten Hag želi Srbina, odustao je od zemljaka iz Barselone!
Foto: Starsport

IDE U PREMIJER LIGU

OVO BI MOGLA DA BUDE BOMBA, SERGEJ U MANČESTER JUNAJTEDU: Trener Ten Hag želi Srbina, odustao je od zemljaka iz Barselone!

Fudbal -

Sergej Milinković-Savić mogao bi ipak da napusti Lacio ovog leta. Navodno, veliki interes za Srbina pokazao je Mančester junajted.

Sergej Milinković-Savić
foto: EPA

Trener Erik Ten Hag u snažnom veznom igraču vidi ozbiljno pojačanje za svoj tim i zamenu za Pola Pogbu koji je otišao u Juventus. Sergeju Milinkoviću-Saviću (27) ugovor sa Rimljanima ističe 2024. godine.

Gazda kluba Klaudio Lotito neće žuriti sa prodajom Srbina ako ne stigne odgovarajuća ponuda. Još ranije su italijanski mediji spekulisali da Srbina neće pustiti ispod 70.000.000 evra.

Engleski mediji impresionirani su Sergejem, njegovom energijom i izdržljivošću na terenu. Potenciraju njegovu sjajnu sezonu u dresu Lacija u kojoj je u 37 utakmica imao 11 golova i isto toliko asistencija.

Pišu da dobija skoro svaki vazdušni duel, da mnogo trči, da ima razoran šut i odličan pregled igre. Ubeđeni su da bi Srbin bio bolje pojačanje za Mančester junajted od fudbalera Barselone Frenkija de Jonga koji je odbio ponudu kluba sa Old Traforda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track