DILEME VIŠE NEMA: Poznato u KOM TERMINU će se odigrati 172. večiti derbi! Evo kada fudbaleri Zvezde i Partizana izlaze na teren!
Foto: Starsport

zakazan duel

DILEME VIŠE NEMA: Poznato u KOM TERMINU će se odigrati 172. večiti derbi! Evo kada fudbaleri Zvezde i Partizana izlaze na teren!

Fudbal -

Dileme više nema - poznato je u kom terminu će se odigrati 172. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Utakmica je na programu u subotu 9. marta od 17 časova na Marakani, potvrdili su čelnici Superlige.

Aranđel Stojković, Partizan, FK Partizan
foto: Starsport

- Večiti derbi srpskog fudbala uvek sa sobom nosi veliku dozu uzbuđenja na obe strane Topčiderskog brda, bez obzira na to da li o bilo čemu odlučuje. Kakvo je uzbuđenje kada je bodovna razlika minimalna, a šampionska trka krajnje neizvesna, najbolje već sada osećaju potencijalni akteri predstojećeg 172. večitog derbija, kao i navijači. Osećamo i mi, jer smo zatrpani pitanjima o tačnom terminu ovog velikog okršaja na stadionu "Rajko Mitić". Izabranici Vladana Milojevića i Igora Duljaja sastaće se u subotu 09. marta 2024. godine na našem najvećem stadionu, a meč će početi u 17.00 časova. Domaćin u ovom duelu, ekipa Crvene zvezde, trenutno zauzima 2. mesto na tabeli sa 49 bodova na svom kontu. Gostujući Partizan u ovom trenutku zauzima 1. mesto sa 50 osvojenih bodova. Liderska pozicija na kraju preliminarne faze odrediće i to ko će biti domaćin njihovog narednog duela, što ovom susretu daje dodatni značaj u borbi za šampionski trofej - stoji u saopštenju Superlige.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:13

171. večiti derbi - bakljada delija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track