ISPLIVAO ŠOK SNIMAK SA MEČA! Skandalozan ispad sudije Ilića na 172. večitom derbiju: Grubo grešio, pa OPSOVAO igrača Partizana!
Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

bruka i sramota

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK SA MEČA! Skandalozan ispad sudije Ilića na 172. večitom derbiju: Grubo grešio, pa OPSOVAO igrača Partizana!

Fudbal -

Glavni arbitar se propisno obrukao...

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno 2:2 u izuzetno uzbudljivom 172. večitom derbiju.

Pred punim stadionom "Rajko Mitić", domaća Zvezda je povela golom Uroša Spajića, a Partizan je preokrenuo golovima Mateusa Saldanje u prvom minutu naknade prvog poluvremena i Alda Kalulua u 49. minutu. Na 2:2 je poravnao Šerif Endiaje u 67. minutu.

Glavni sudija Pavle Ilić nije se proslavio na ovom meču. Debitant u večitim derbijima napravio je nekoliko velikih grešaka na ovom meču i svojim neprofesionalnim ponašanjem zgrozio brojne ljubitelje fudbala u Srbiji.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak jednog šokantnog detalja koji je iz prvog poluvremena u kojem su glavne uloge imali arbitar iz Kragujevca i Partizanov stranac Gajas Zahid.

Zahid se žalio Iliću zbog toga što mu nije dosudio faul, a Ilić ga je nakon svega u jednom momentu i opsovao.

Veznjak se žalio zbog odluke Ilića, a glavni arbitar se okrenuo ka njemu i uzviknuo "shut up" (ućuti), a sekund kasnije ljutito je odbrusio i : "Shut the f*ck up!" ("Je**** ućuti") što su zabeležile TV kamere.

Kurir sport/J.M.

00:18

radost igrača i navijača Partizana posle gola u 172. večitom derbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track