FENERBAHČE PRETI RADIKALNIM POTEZOM! Nakon NEVIĐENOG SKANDALA protiv Trabzona turski velikan ŽESTOKO reagovao!
Foto: Depo Photos / Zuma Press / Profimedia

opšti haos

FENERBAHČE PRETI RADIKALNIM POTEZOM! Nakon NEVIĐENOG SKANDALA protiv Trabzona turski velikan ŽESTOKO reagovao!

Fudbal -

Ne stišava se bura u Turskoj nakon velikog skandala na utakmici Trabzon - Fenerbahče.

Kraj utakmice Trabzona i Fenerbahčea obeležio je opšti haos na terenu, koji je nastao kada su navijači domaćeg tima utrčali na teren i napali igrače i stručni štab istanbulskog tima.

Nekoliko fudbalera Fenera je u opštem metežu zadobilo udarce, a među njima i kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić, dok su neki igrači žestoko uzvratili huliganima od kojih su neki, navodno, imali i noževe.

Fenerbahče je dan posle zapretio je istupanjem istupanjem iz lige revoltiran dešavanjima na ovom meču.

Rezultat opšteg haosa je 12 uhapšenih izgrednika, ali se očekuje da nakon istrage taj broj dodatno poraste, a povodom nemilih scena iz turske reagovao je i prvi čovek FIFA Đani Infantino.

Povodom incidenta sada su se oglasili i iz Fenerbahčea, koji je zakazao vanrednu sednicu skupštine kluba na kojoj će biti razmatrano čak i istupanje iz Superlige. Ovaj sastanak je planiran za 2. april i tada će biti poznato koja je konačna odluka turskog velikana.

Ipak, malo je verovati da će Fener povući radikalan potez i istupiti iz lige, posebno u trenutku kada vodi neizvesnu borbu za titulu sa Galatasarajem, za kojim trenutno zaostaju dva boda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track