Dorastao šampionu: Rajevac može da se nosi s Partizanom

Čuveni Čajetinac suprotstavio se crno-belima

Dorastao šampionu: Rajevac može da se nosi s Partizanom

Fudbal -
Iskusni stručnjak još jednom ponovio da čelnici Zvezde nisu kontaktirali s njim radi preuzimanja klupe crveno-belih

Zlatibor ko Gana! Srpski trener Milovan Rajevac predvodio je reprezentaciju Zlatibora u prijateljskom meču s Partizanom, koji su crno-beli dobili rezultatom 4:0. Posle prvog poluvremena izabranici Vuka Rašovića vodili su minimalnim rezultatom, što je obradovalo Rajevca.

- Pokazao sam da mogu da igram protiv Partizana. Barem prvo poluvreme - našalio se Rajevac, a na pitanje novinara Kurira da li se dešava nešto u vezi s preuzimanjem Crvene zvezde, kratko je odgovorio:- Ništa.

Na kraju je bilo 4:0 za Partizan, strelci su bili Ilić, Pantić, Živković i Stefan Šćepović, a Rajevcu se naročito dopao prvi gol kapitena crno-belih.

- Na majstoriju su dali taj gol. Jednim potezom izbacili su iz igre čitavu našu odbranu. Svaka čast - zaključio je Rajevac.

Utakmica na Zlatiboru odigrana je pred 1.000 gledalaca u sjajnoj atmosferi, a dobro raspoloženi bili su i fudbaleri Partizana. Tako je Volkov na poluvremenu, dok su se s razglasa čuli trubači, objašnjavao Ivanovu šta je to Guča, da je tamo Sabor trubača.

Dorastao šampionu: Milovan Rajevac
Dorastao šampionu: Milovan Rajevac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track