DRAGAN STOJKOVIĆ PIKSI: Ponosan sam što ću dobiti unuku
Foto: Privatna Arhiva

ŽURKA POVODOM DARIVANJA BEBE

DRAGAN STOJKOVIĆ PIKSI: Ponosan sam što ću dobiti unuku

Fudbal -

Slavni fudbalski as Dragan Stojković Piksi nije mogao da sakrije emocije nakon saznanja da će njegova mlada ćerka Anja krajem leta u Americi roditi svoju prvu naslednicu.

Proslavljeni as jugoslovenskog fudbala Dragan Stojković Piksi (51) nakon mnogobrojnih uspeha na poslovnom planu, poslednjih nedelja ima razloga za zadovoljstvo i kada je njegov privatni život u pitanju.

Naime, on je nedavno saznao da će postati deda jedne devojčice, pošto je njegova mlada ćerka Anja Stojković (25) trudna. Nakon iznenadne veridbe koja se dogodila uoči Uskrsa, Piksijeva naslednica i njen partner Igo Valente (24) saznali su da će se ostvariti u ulozi roditelja, pa su najavljeni planovi za venčanje sada zapostavljeni, jer im je dolazak naslednice na svet na prvom mestu.

Tim povodom prošle nedelje uživali su na žurki poznatijoj kao darivanje bebe na kojoj je i obelodanjeno da li će im se roditi muško ili žensko dete.

- Presrećan sam zbog prinove koju ćemo dobiti. Najlepši poklon od dece roditeljima jeste rođenje bebe. Saznanje da ću uskoro postati deda čini me ponosnim i ne postoje reči kojima se taj osećaj može opisati. Veoma mi je drago što će Anja roditi devojčicu i s velikim nestrpljenjem očekujem taj dan – kaže Piksi za Story, na šta se nadovezuje njegova supruga Snežana:

- Vest o Anjinoj trudnoći primila sam s ogromnim oduševljenjem. Odmah sam joj poželela da rodi devojčicu, jer znam šta za porodicu znači prvo žensko dete. Ćerke su vezane za roditelje i ceo život brinu o njima. Anja i Igo šale se sa mnom da što ću biti mlada baka, ali jedva čekam taj trenutak. Sigurna sam da ćemo svi želeti da provodimo što više vremena sa bebom – kaže gospođa Stojković.Buduća majka odlučno podnosi blagosloveno stanje, a podrška porodice, kako sama kaže, izuzetno joj mnogo znači.

- Uživam u svojoj prvoj trudnoći i za sada ne osećam nikakve promene, sem što sam smanjila putovanja. Žao mi je što ove sezone neću biti uz svog verenika na njegovim trkama jer znam koliko mu je moja podrška bitna. Termin za porođaj mi je krajem leta i planiram da se porodim u Americi – otkriva Anja i ističe kako joj se dopala zabava za čiju je organizaciju bila zadužena njena sestra Andrea.

- Darivanje bebe organizovala je moja sestra i to je zapravo bilo iznenađenje jer smo tada na proslavi svi saznali pol deteta. Andrea je napravila pozivnice i poslala ih mojim najbližim drugaricama, koje su iz različitih zemalja doputovale u London. Sve se dešavalo u prestižnom privatnom klubu u Londonu koji je tog dana bio dekorisan u plavo i roze. Goste je to malo zbunilo jer su pomislili da nosim blizance. (Smeh) Glazura torte bila je u neutralnim tonovima, ali njena unutrašnjost skrivala je tajnu. Igo i ja nismo želeli da saznamo da li ćemo dobiti dečaka ili devojčicu, ali pošto moja sestra tada nije bila s nama, pozvala je doktorku koja joj je telefonom otkrila da ćemo dobiti ćerku. Ona je to saznanje od nas skrivala do same žurke, da bi nam preko torte razotkrila lepu vest. Kada sam isekla tortu i videla roze boju, shvatila sam da ću roditi devojčicu. Bio je to emotivan momenat, a kada me je tata zagrlio, to me je istog trenutka raznežilo pa sam zaplakala. Nisam očekivala njegov dolazak iz Kine jer sam znala da tek na leto ima pauzu, ali on je iskoristio nekoliko slobodnih dana da me iznenadi – kaže Anja koja otkriva i kako trenutno sa svojim partnerom proživljava najsrećnije trenutke u životu, a njeno mišljenje deli i poznati reli vozač.- Veoma sam uzbuđen što ću uskoro postati tata. Naši roditelji pričali su nam o odnosu između ćerke i oca koji je veoma poseban. Sigurno će biti tatina mezimica. Anja će biti odlična majka i imaće partnera za ženski šoping – kroz smeh objašnjava Igo i dodaje da ga je Anja osvojila od prvog trenutka, kao i da je odmah poželeo da s njom zasnuje porodicu.Sa sajta Story.rs preporucujemo i: Anja Stojkovic: Tata mi daje ljubavne saveteSupruga Zlatana Ibrahimovica nije tipicna žena fudbalera: Ne želi vencanje i prezire šopingBio je jedan od omiljenih i najbogatijih Srba, a onda je izgubio sve: Pogledajte cime se sad bavi ova fudbalska legenda (FOTO)Pogadate li o kome je rec? Naša lepotica na listi najlepših supruga i devojaka evropskih fudbalera (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track