(VIDEO) POČELO FUDBALSKO PROLEĆE, A MINUS PARTIZANA RASTE: OFK Beograd produžio agoniju Partizana!
Foto: Partizan

Nova bruka i poraz crno-belih

(VIDEO) POČELO FUDBALSKO PROLEĆE, A MINUS PARTIZANA RASTE: OFK Beograd produžio agoniju Partizana!

Fudbal -
Fudbaleri OFK Beograda pobedili su ekipu Partizana 2:1 (0:1) u meču 23. kola Superlige Srbije.

Partizan je poveo golom Brašanca u 22. minutu. OFK Beograd je izjednačio u 58. minutu golom Jovovića, a pobedu "romantičarima" doneo je Pavlovski u 64.

Partizan je četvrti na tabeli sa 36 bodova, a za vodećom Crvenom zvezdom zaostaje čak 29 bodova. OFK Beograd je 13. sa 22 boda.

Partizan je nastavio sa lošim igrama i u nastavku sezone. Inače, crno-beli su bili oslabljeni u ovom duelu, pošto je Abubakar Oumaru odbio da igra za Partizan u ovom duelu. Partizan je vodio posle prvog poluvremena, ali je OFK Beograd za samo šest minuta preokret rezultat u drugom delu i stigao je do pobede. Razočarani navijači Partizana su u finišu meča tražili ostavku uprave crno-belih, a od igrača su zahtevali pobedu u večitom derbiju koji je na programu naredne subote.Ovo je bila prva zvanična utakmica za novog trenera Partizana Ivana Tomića, kao I za novog trenera OFK Beograda Dragana Radojičića, koji je čak peti trener “"romantičara"” u ovoj sezoni. OFK Beograd je od 89. minuta igrao sa igračem manje, pošto je drugi žuti karton dobio kapiten Bogdan Planić.

TOK MEČA:95. minut - Kraj utakmice! OFK Beograd je pobedio 2:1!90. minut - Utakmica je produžena za 4. minuta88. minut - OFK Beograd ostaje sa igračem manje. Planić je dobio drugi žuti karton. Grobari viču: Uprava napolje.

76. minut

72. minut - Kakva šansa za OFK! Avramovski u solo akciji prolazi dva igrača i pogađa stativu! Monogo sreće su imali crno-beli sada.

Vlahović je postao najmlađi debitant u istoriji Partizana!

69. minut - Izlazi Fofana, ulazi Vlahović.

68. minut - Izmena u Radu. Izlazi Andrić ulazi Cuckić

64. minut - GOL! Preokret OFK Beograda, strelac je Pavlovski! Sjajan gol fudbalera domaćeg tima, sa nekih 20-ak metara uputio je udarac i lopta je završila pod prečkom.

60. minut - Izlazi Birmančević, ulazi Lukić.

58. minut - GOL! OFK Beograd dolazi do izjednačenja, strelac je Jovović! Sjajna akcija domaćeg tima, Andrić je odlično proigrao Jovovića koji izlazi sam pred golmana Partizana i rutinski je šalje u mrežu.

54. minut - Krajnje neoprezan start Avramovskog, fudbaler OFK Beograda dobija žuti karton.

53. minut - Prva promena na meču. Pavlovski je zamenio Belakovića.

52. minut - Posle kornera OFK Beograda, Pejović je šutirao iz velike daljine, ali veoma neprecizno.

50. minut - Mihajlović je odlično prošao po levoj strani, uputio udarac, ali Čupić interveniše bez većih problema.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme, bez promena u oba tima.

45+ minut - Kraj prvog poluvremena. Posle prvih 45 minuta igre Partizan vodi 1:0.

40. minut - Kljajić istčava na 40 metara od gola, izbija je glavom, a fudbaler OFK pokušava da pogodi gol sa svoje polovine, ali Jovanović otklanja opasnost.

31. minut - Poništen gol crno-belima! Stevanović je posle velike gužve ispred gola OFK Beograda ubacio loptu u mrežu, ali sudija je poništio gol zbog očiglednog fula Jovanovića nad golmanom Čupićem.

28. minut - Partizan ima inicijativu.

24. minut - Žuti karton za Martinovića.

22. minut - GOL! Partizan vodi 1:0, strelac je Darko Brašanac! Sve je sam uradio Brašanac, sjajno je prošao dva odbrambena fudbalera domaćeg tima i preciznim udarcem sa nekih 10-ak metara udaljenosti matirao golmana Čupića!

16. minut - Slobodan udarac za Partizan. Mihajlović je izveo prekid, uputio centaršut, ali Planić odlično interveniše u svom šesnaestercu.

12. minut - Odlična akcija OFK Beograda. Liščević je ostao sam na desnoj strani, namestio se i uputio udarac, ali pravo u golmana Kljajić. Bio je to drugi šut u okvir gola domaćeg tima na ovom meču.

10. minut - Još jedna dobra prilika za OFK, Avramovski je šutirao, ali Kljajić rutinski interveniše.

9. minut - Prvi ozbiljniji napad domaćeg tima na meču.

8. minut - Dobar potez Petrovića, međutim, Brašanac je uputio loš centaršut.

6. minut - Nemanja Mihajlović je sjajno prošao po levoj strani, uputio centaršut, međutim, odbrana OFK je dobro reagovala. Prvi korner za crno-bele na meču.

4. minut - Neoprezan start Ivana Petrovića, žuti karton za fudbalera Partizana.

1. minut - Utakmica je počela

14:00 - Minut ćutanja u čast legende jugoslovenskog fudbala Slobodana Santrača.

13:55 - Utakmicu sudi Dejan Filipović iz Beograda.

13:52 - Crno-beli zauzimaju četvrto mesto na tabeli, sa 36 bodova, dva manje od Čukaričkog, četiri od Borca, a čak 29 od Zvezde, s tim što Partizan ima meč manje. OFK Beograd je na deobi 13. pozicije, sa Radom i Jagodinom, a "romantičari" imaju utakmicu manje u odnosu na konkurente u borbi za opstanak.

13:50 - Novi trener Partizana Ivan Tomić drastično je promenio tim u odnosu na prethodnike, Zorana Milinkovića i Ljubinka Drulovića, koji su sedeli na klupi šampiona jesenas. Od do sada standardnih danas su među "najboljih 11" samo Vulićević i Brašanac. Utakmicu na Vračaru počinje Saša Ilić, koji je ranije ove sezone mečeve uglavnom počinjao sa klupe, tu su i povratnici Jovanović i Fofana, a posebno iznenađenje predstavlja pojava debitanta Birmančevića u napadu. Abubakara nema ni na klupi. Kamerunac je i sam priznao da nije spreman da igra, jer je "glavom već u Kini".13:48 - Ekipu OFK Beograda ovog proleća vodiće novi trener Dragan Radojičić, peti šef struke "romantičara" ove sezone!

13:45 - Jesenas je u Humskoj bolji bio Partizan - 2:1.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track