(VIDEO) OSVETILI SE SRBINU: Apolonija suspendovala Cakovića zbog uklanjanja zastave velike Albanije!
Foto: Printskrin

Udar na golmana

(VIDEO) OSVETILI SE SRBINU: Apolonija suspendovala Cakovića zbog uklanjanja zastave velike Albanije!

Fudbal -
Caković je prošlog vikenda na utakmici Apolonija-Tirana oteo zastavu koja veliča veliku Albaniju od jednog huligana koji je utrčan na teren

FIER - Čelnici Fudbalskog kluba Apolonija iz Fiera suspendovala je do kraja prvenstva srpskog golmana Vilsona Cakovića.U kratkom saopštenju se navodi da Apolonija ne računa do Cakovića do kraja sezone, ali se ne navodi kakva će biti sudbina srpskog golmana u ovom klubu.

"Srpski golman neće moći da obavlja profesionalne dužnosti u narednom periodu zbog nesportskog ponašanja na meču sa Tiranom i suspenzija važi do konačne odluke uprave", piše u saopštenju."Caković se nije pojavio na treningu i postoji mogućnost raskida saradnje sa Apolonijom. On se poneo neprofesionalno i odlučeno je da bude suspendovan dok se ne promeni odluka", prenosi albanski Supersport.

Zyrtare - Vlison Cakovic perjashtohet nga ekipi i Apolonis.Ekipi Fierak pritet te marre dhe nje gjobe nga FSHF + do te luaj pa tifoza ne Stadiumi " Loni Papuçiu " deri ne fund te kampjonatit.

Posted by KF Apolonia on Thursday, March 26, 2015

Caković je prošlog vikenda na utakmici Apolonija-Tirana oteo zastavu koja veliča veliku Albaniju od jednog huligana koji je utrčan na teren. On je ispred srpskog golmana razvio zastavu velike Albanije, na kojoj je pisalo "Nema Albanije bez Kosova i Čamerije".

http://www.youtube.com/watch?v=yUqIaeOhv_Y
Ovo je izazvalo revolt navijača oba tima, Caković se potom našao na meti pretnji Albanaca, a pojedini saigrači su ga čak izvređali u lokalnim medijima.

Caković (24) je rođen u Gornjem Milanovcu. On je u mlađim kategorijama branio za Takovo i Crvenu zvezdu, a potom za Sopot, Balkan i Jančeping, pre nego što je 2013. prešao u Apoloniju. On je branio za sve omladinske selekcije naše zemlje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track