Najnovije vesti

NAJPOZNATIJI KOŠARKAŠKI MENADŽER U EVROPI ŠOKIRAO IZJAVOM:  Amerikanci će se boriti za bronzu, Srbija za zlato! A, onda se dotakao i Nikole Jokića...
Foto: Dado Đilas

ZANIMLJIVO

NAJPOZNATIJI KOŠARKAŠKI MENADŽER U EVROPI ŠOKIRAO IZJAVOM: Amerikanci će se boriti za bronzu, Srbija za zlato! A, onda se dotakao i Nikole Jokića...

Košarka

Jedan od najpoznatijih košarkaških menadžera na starom kontintu i vlasnik Mega Bemaksa Miško Ražnatović u jednom intervjuu dotao se raznih tema vezanih, kako za modernu tako i za košarku na ovom prostorima.  

Ražnatović je u opširnom intervjuu najpre ispričao kako je postao menadžer, koji su mu omiljeni agenti i gde vidi svoj klub megu kroz naredne godine. Popularni ''Miško'' se zatim upustio u komentarisanje svojih agenata gde se stiglo i do srpskog košarkaša Nikole Jokić za koga je imao samo reči hvale. 

 

“Nikola je primećen jako kasno, s nekih 17 i po godina, i to dobrim delom igrom veoma srećih okolnosti za sve svedoke priče. Videlo se brzo da je poseban, ali zaista nisam mogao pretpostaviti da bi već u 24. godini mogao biti prvi centar NBA lige i All star igrač.”

 

Naravno, neizbežna tema bio je i predstojeći Mundobasket, tačnije očekivanja od istog. 

 

“Finalni meč će biti između Srbije i Grčke, a borba za bronzu između Španije i SAD-a. Mada ja nikada nisam slovio za dobrog prognozera,'' rekao je Ražnatović.

 

 

 

Kurir sport / Crosarka.com

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...