Brazilka ne ide na Igre, jer je spavala sa dečkom

Nepoštovanje pravila

Brazilka ne ide na Igre, jer je spavala sa dečkom

Košarka -
Najbolja košarkašica Brazila Izijan Kastro Markez neće igrati na Olimpijskim igrama u Londonu jer je nekoliko noći provodila sa dečkom, a susreti tog tipa zabranjeni su u tokom priprema

Najbolja košarkašica Brazila Izijan Kastro Markez neće igrati na Olimpijskim igrama u Londonu jer je nekoliko noći provodila sa dečkom, a susreti tog tipa zabranjeni su u ovoj ekipi tokom priprema.

Markezova je izjavila za brazilske medije da su pravila tu da se poštuju, ali da ona to nije umela.

"Prekršila sam pravilo koje poštuju sve devojke. Jeste, dolazio mi je dečko u sobu i mislila sam da to niko nije znao. Znam i da ću biti kažnjena za ovo", rekla je Markezova na konferenciji za medije.

Brazilski mediji, koji nisu u prošlosti bili u dobrim odnosima sa dotičnom košarkašicom, odmah su je uporedili sa fudbalskim zvezdama Romarijom i Mariom Balotelijem.

"Izijan nije disciplinovana i individualac je kojem nije stalo do ekipe, baš kao i Romario i Baloteli. Obećavala je u poslednje vreme da će to promeniti kod sebe, ali nije uspela", pišu mediji širom Brazila.

Brazilke će sada imati problem na Igrama jer je kasno da pozovu u tim novu 12. igračicu. Pored toga, igra ekipe u mnogome se oslanjala na Markezovu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track