Najnovije vesti

ZADAR SE POKLONIO SRBINU! Ceo grad izašao na ulice i klicao njegovo ime! HRVATSKA OVO NE PAMTI!
Foto: Printscreen

SPEKTAKULARNO

ZADAR SE POKLONIO SRBINU! Ceo grad izašao na ulice i klicao njegovo ime! HRVATSKA OVO NE PAMTI!

Košarka

Ne dešava se baš često da se u Hrvatskoj skandira nekom Srbinu, ali i to se dogodilo

 Učinio je to maltene ceo jedan grad.

Jer, maltene ceo Zadar je i izašao na ulice da proslavi senzacionalno osvajanje košarkaškog Kupa Hrvatske, u čijem finalu došlo do velikog iznenađenja gde je poslednjeplasirani tim ABA lige iznenadio favorizovanu Cibonu.

Među onima koji su učestvovali u ovoj senzaciji je i 25-godišnji srpski košarkaš, Stefan Fundić, koji je trijumfu doprineo sa sedam poena, te tri skoka u napadu.

foto: Printscreen

A kada su košarkaši Zadra izašli pred narod, sa balkona im se obratio i ovaj krilni centar iz Beograda, koji je karijeru započeo u Beovuku 72, a posle kratkog nastupa za Vršac, prešao u Megu iz koje se u septembru 2019. otisnuo put Zadra. Saigrači su ga najavili sa "naš popularni Stipe", njemu dobacivali uz osmehe "sad moraš ijekavicom", ali je on i bez nje imao poruku za Zadrane:

"Ajoj, ljudi, šta da vam kažem... Prvi dan, kada sam došao, prvo su mi ljudi rekli koliko se dugo čeka trofej, pa tek posle 'dobar dan'. Drago mi je da smo uspeli da donesemo trofej Zadru i nadam se, što je rekao Ive (Ivanov, saigrač), da se vidimo ponovo krajem petog, početkom šestog meseca", rekao je Fundić, posle čega su mu hiljade građana Zadra skandirali "Stipe, Stipe!".

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...