Najnovije vesti

OBEĆAO LJUBAVNICI DA ĆE JE VOLETI DO SMRTI! Džordan pred venčanje poznatoj glumici poslao RAZARAJUĆE LJUBAVNO PISMO!
Foto: Profimedia

NA 20 STRANICA

OBEĆAO LJUBAVNICI DA ĆE JE VOLETI DO SMRTI! Džordan pred venčanje poznatoj glumici poslao RAZARAJUĆE LJUBAVNO PISMO!

Košarka

Ljubavno pismo na 20 stranica, koje je legendarni Majkl Džordan napisao glumici i manekenki Ejmi Hanter 1989. godine, prodato je u nedelju na aukciji za neverovatnih 25.703 dolara, prenose američki mediji.

Pismo je napisano na listovima papira iz hotela u Mičigenu, u kom su Čikago Bulsi boravili dok su se sa Detroit Pistonsima borili za finale konferencije 1989. godine.

Nema sumnje da je pismo dostiglo neverovatnu cenu zahvaljujući dokumentarcu "Poslednji ples", koji je postigao neverovatan uspeh.

Zanimljivo, pismo je napisano samo dva meseca pred zakazano venčanje sa prvom suprugom Huanitom Vanoj, sa kojom je već imao jednogodišnjeg sina Džefrija. U sadržaju pisma Džordan navodi razloge za prekid njihove ljubavne romanse.

"Ejmi, ponekad sam najsebičnija osoba na svetu jer sam godinu dana razmišljao samo o sebi. Priznajem da sam napravio grešku, ali odluku nisam mogao da promenim. Da sam je promenio naišli bi na velike probleme. Ne bismo mogili da živimo sa takvim pritiskom", napisao je Džordan dodavši da bi sve bilo drugačije da je on običan čovek:

"Ejmi, da sam Majkl Džordan, običan čovek sa poslom od 9 do 17, ne bi mi bilo teško da priznam grešku. Ipak, ja sam Majkl Džordan kog gledaju kao savršenog uzora. Puno ljudi, ne samo deca, već cele porodice. Ne možeš ni da zamisliš kakva je to odgovornost? Da ne spominjem bebu koju imam sa damom koju volim tri i po godine. Ejmi, uvek ću te voleti, sve do dana kada umrem", napisao je Džordan.

foto: Profimedia

Slavni košarkaš se dva meseca kasnije venčao sa Huanitom u Las Vegasu, međutim, razveli su se 2006. godine. Sa prvom suprugom ima troje dece. Zanimljivo, 2013. godine se ponovo venčao sa manekenkom Ivet Prijeto i godinu dana kasnije dobio bliznakinje Viktoriju i Izabel.

Ni Ejmi nije imala puno sreće u ljubavi. Udala se za producenta Tonija Kornelijusa, ali se kasnije razvela.

foto: Profimedia

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...