DA LI JE ON GLUP?! Igrači Denvera NISU ODUŠEVLJENI što se Nikola Jokić vraća u tim! NAVIJAČI U ŠOKU!
Foto: Starsport©

plaše se korone

DA LI JE ON GLUP?! Igrači Denvera NISU ODUŠEVLJENI što se Nikola Jokić vraća u tim! NAVIJAČI U ŠOKU!

Košarka -

Jedan od najboljih košarkaša Denvera Džamal Marej nije baš oduševljen što se najveća zvezda Nagetsa uskoro priključuje timu u Orlandu.

Srpski centar Nikola Jokić uskoro će se priključiti ekipi u "Diznijevom svetu" u Orlandu i predvodiće ekipu u nastavku sezone u najjačoj ligi na svetu.

Očekivalo se da će vest o njegovom dolasku obradovati saigrače, međutim, reakcija pojedinaca zaprepastila je i navijače.

Naime, jedan od najboljih igrača Denvera Džamal Marej zapanjio je pristalice Nagetsa svojom reakcijiom na vest da Nikola stiže u Orlando.

"Ako nema koronavirus, onda je to dobro. Ja se nadam da nema i da neće kontaminirati ceo "mehur" kad dođe ovde. Bilo bi dobro da imamo sve saigrače ovde", rekao je "hladni" Marej.

Njegova izjava šokirala je navijače Denver Nagetsa.

"Da li je Džamal Glup? Da li se šalio? Kakva je ovo je**na izjava", samo je jedan od brojnih komentara pristalica kluba iz Kolorada.

Navijači su očekivali pozitivniji satav Mareja i ne dopada im se način na koji govori o svom saigraču.

Podsetimo, srpski košarkaš ovih dana bi trebalo da otputuje za Floridu, a potom će tamo morati da dobije dva negativna testa kako bi se priključio timu na treningu.

"Nadamo se da će uskoro biti s nama. Pričao sam s Nikolom više puta. Znam da je uzbuđen i da se raduje što dolazi. Zdrav je, oseća se sjajno i nadamo se da će narednih dana doći u Orlando", rekao je Meloun.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track