GOTOVO! PARTIZAN IMA NOVOG KOŠARKAŠA! Crno-beli u Turskoj završili OZBILJNO POJAČANJE za Evroligu!
Foto: Profimedia

TRANSFER

GOTOVO! PARTIZAN IMA NOVOG KOŠARKAŠA! Crno-beli u Turskoj završili OZBILJNO POJAČANJE za Evroligu!

Košarka -

Vladimir Brodzijanski je novi košarkaš Partizana, potvrdili su crno-beli i njegov doskorašnji klub.

Najpre Bahčešehir je na društvenim mrežama saopštio da je igrač koji pokriva pozivije krilnog centra i centra završio epizodu u Turskoj i da je postignut sporazum sa Partizanom.

Ubrzo su se oglasili i crno-beli.

Studirao je u Americi na koledžu TCU, prijavio se za NBA draft 2018. godine, ali nije izabran.

"Vladimir Brodzianski je novo pojačanje Partizana Mozzart Bet!

Dvestajedanaest centimetara visoki reprezentativac Slovačke, braniće crno-bele boje u nastavku sezone. Brodzianski u Partizan Mozzart Bet stiže iz Bahčešehira gde je započeo aktielnu sezonu.

Prethodno, novi košarkaš crno-belih je dve sezone nastupao za Huventud u čijem je dresu igrao protiv Partizana u Evrokupu prošle sezone. Pre tima iz Badalone, Brodzianski je igrao za Obradorio u koji je stigao nakon završenog koledža", naveo je Partizan.

Prošle sezone je u dresu Huventuda na utakmicama Evrokupa beležio 12,3 pona, uz 3,8 skokova po utakmici, a igrao je i protiv Partizana.

U prvom meču u Beogradu crno-beli su pobedili rezultatom 68:67, a Brodzijanski je postigao sedam poena, dok je u drugoj utakmici Huventud slavio rezultatom 92:84, Slovak je na tom meču odigrao samo četiri minuta.

Brodzijanski se trenutno nalazi sa reprezentacijom Slovačke sa kojom igra kvalifikacije za Evrobasket,a u pobedi protiv Danske od 74:70 briljirao je sa 23 poena, šest skokova i jednom asistencijom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track