"PRIČAO SAM SA SUDIJOM - ŠOKIRAN SAM" Meloun zbog NEPRAVDE prema Srbinu BESNEO na konferenciji: Kada sam čuo šta je u pitanju...
Foto: Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

"PRIČAO SAM SA SUDIJOM - ŠOKIRAN SAM" Meloun zbog NEPRAVDE prema Srbinu BESNEO na konferenciji: Kada sam čuo šta je u pitanju...

Košarka -

"U moje vreme tako smo tepali jedni drugima u kući..."

Trener Denver Nagetsa, američki košarkaški stručnjak Majk Meloun, prokomentarisao je skandaloznu sudijsku odluku na meču protiv Čikaga.

Podsetimo, Nikola Jokić isključen je u finišu prvog poluvremena zbog prigovora.

Nakon jednog duela ispod koša, arbitri nisu svirali očigledan faul Vučevića nad Srbinom, pa je Nikola zatražio objašnjenje od sudije Marka Lindzija. Na zaprepašćenje svih prisutnih, Nikola je zbog prigovora zaradio tehničku grešku i isključenje.

Jokić je navodno odbrusio sudiji "Call the foul, motherf***er" (Sviraj faul, drk*****) što je po mišljenju Lindzija bilo dovoljno za isključnje.

Na konferenciji za medije, koja je usledila nakon utakmice, frustrirani Meloun ironično je prokomentarisao šokantnu sudijsku odluku.

"Sudija je isključio Nikolu. Posle me je pitao, da li sam čuo šta je rekao. Odgovorio sam mu da nisam. Neću upotrebiti frazu koju je Nikola navodno iskoristio, ali je sudija procenio da je jezik koji je koristio zaslužio isključenje... To me je šokiralo. Kada sam čuo šta je u pitanju, rekao sam da ne razumem problem, jer u vreme kada sam ja odrastao, tako smo tepali jedni drugima u kući", poručio je trener Denvera.

Kurir sport/J.M.

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track