TEODOSIĆ: Krivo mi je, ali nisam spreman
Foto: Tanjug

Povreda ga omela da igra u Sloveniji

TEODOSIĆ: Krivo mi je, ali nisam spreman

Košarka -
Selektor Ivković odlučio da plejmejker CSKA ne bude deo reprezentacije Srbije na Evrobasketu

Zbog povrede Miloš Teodosić neće biti u sastavu košarkaške reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu, koje 4. septebra počinje u Sloveniji.

"Jako mi je krivo što neću ići sa ekipom. Sa svoje strane sam zaista dao sve što sam mogao. Želeo bih od srca da se zahvalim doktoru Radovanoviću i trenerima Zimonjiću i Ćosiću, koji su mnogo vremena i truda uložili u moj oporavak. Da nije bilo njih, ne bih se nalazio u stanju u kakvom sam sad, a to znači da sam blizu, ali nedovoljno spreman da bih igrao na Evropskom prvenstvu", rekao je Teodosić na završnom susretu sa novinarima, u hali Pionir.

On je apelovao da kompletna javnost pruži podršku igračima za koje se opredelio selektor Dušan Ivković.

"Jesu mladi, međutim, uz volju i želju kakvu imaju, mogu da naprave fin rezultat. Mnogi momci su bez iskustva, ali se kod svakog od njih vidi ogromna želja i to je pozitivna stvar. Sve zavisi od utakmice do utakmice i teško je prognozirati plasman, ali nadam se najboljem", dodao je on.

Lučić: Krivo mi je, ovo je već viđeno

Zbog povrede leđa Vladimir Lučić, nije bio u stanju da se ravnopravno bori za mesto u reprezentaciji Srbije, koja putuje na Evropsko prvenstvo

"Nažalost, i ove, kao i prethodne neću biti sa ekipom do kraja. Ove godine to je problem sa leđima, nisam uspeo da je zalečim. Imao sam jednu probu u Francuskoj na turniru, ali već sam znao da ću teško biti uz ekipu. Naravno da mi je krivo. Želeo sam da ove godine odigram dobro i dam reprezentaciji doprinos igrama. Eto, nije do mene, sprečen sam i nadam se da mi povreda neće praviti probleme u nastavku karijere", rekaoje Lučić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track