KINSI OTVORIO DUŠU: Volim, Srbiju, Partizan i Zvezdu...
Foto: Saša Pavlić

Emotivni Amerikanac

KINSI OTVORIO DUŠU: Volim, Srbiju, Partizan i Zvezdu...

Košarka -

Amerikanac Tarens Kinsi, koji je u među košarkaše Crvene zvezde došao pred početak TOP16 faze, uputio je poruku svim navijačima na zvaničnom Tviter profilu i pozvao sve, bez obzira na boje kluba za koji navijaju, da podrže Zvezdu u tom pohodu.

Poruku je poslao u više tvitova, koje prenosimo...

"Pre par godina kada su Srbiju pogodile poplave napisao sam da se molim za Srbiju... Ta molitva nije bila ni za Zvezdu, a ni za Partizan. Bila je za Srbiju, za ljude u ovoj zemlji. Takođe sam želeo sve najbolje reprezentaciji Srbije i voleo bih da ih vidim na Olimpijskim igrama", počeo je Tarens Kinsi, koji jeprvi put došao u Srbiju, kako bi igrao za Partizan.

"To je bilo lako za mene jer ja volim ovu zemlju i ove ljude", podvukao je.

Kinsi je istakao da želi da tim Crvene zvezde podrže svi.

"Ne tražim ni od koga da navija za mene ili da me tapše po leđima jer sam deo ovog tima koji je stigao do TOP8 faze. Samo želim da ljudima u Srbiji bude drago zbog našeg tima i da nas podrže u plej-ofu."

"Imamo trenere i igrače koji su Srbi. Oni ulažu mnogo rada svaki dan. Pokušajte da ne gledate boje dresa, nego nas... Srbija ima tim koji se takmiči na visokom nivou, igra u plej-ofu. To mnogo znači srpskoj ligi, ABA ligi... Ove lige imaju mnogo talentovanih igrača i trenera koji se razbijaju od posla. Imam mnogo poštovanja za njih. Ovo bi trebalo da donese mnogo uzbuđenja i gradu i prijateljima i familijama ovih ljudi, ali pre svega celoj zemlji", napisao je on.

Amerikanac je potom ponovio:

"Kao što sam rekao, ne tražim da nam pružite podršku kao navijači. Nije me briga za rivalstvo Zvezde i Partizana, iako volim oba tima, već za tim za koji igram, kome dajemo sve...", zaključio je on.

Pre nego što je objavio da se "povlači" sa društvenih mreža dok se ne završe utakmice sa CSKA i Mega Leksom, dodao je i ovo:

"Srbija je u TOP8. Nadam se da ovo prava zastava, ali ljubav je ljubav . Ona nije samokada radite ono što drugi žele".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track