NAVIJAČICA SLUČAJNO SNIMILA MESIJEVU MAJKU! Njihov razgovor obišao svet: Mnogo patim! Kunem vam se ne mogu više ovo da podnesem!
Foto: Printscreen

EMOCIJE

NAVIJAČICA SLUČAJNO SNIMILA MESIJEVU MAJKU! Njihov razgovor obišao svet: Mnogo patim! Kunem vam se ne mogu više ovo da podnesem!

Mundijal 2022 -

Jedan od najboljih fudbalera sveta, Argentinac Lionel Mesi, u Kataru igra svoje poslednje Svetsko prvenstvo.

Mesiju je ovo poslednja prilika da sa svojom Argentinom postane šampion sveta i osvoji jedini trofej koji mu nedostaje u impresivnoj karijeri.

Mesi u Kataru ima veliku podršku porodice, koja je u punom broju doputovala u Dohu i na svakoj utakmici bodri sjajnog kapitena Gaučosa.

Na tribinama je i Mama Selia, koja inače retko uživo gleda utakmice svog sina. Sada je napravila izuzetak, jer nije želala da propusti njegov poslednji nastup na velikoj sceni.

Nakon meča sa Holandijom jedna navijačica je slučajno srela Mesijevu mamu i kratko porazgovarala sa njom. Snimila je ovaj zanimljiv razgovor i kasnije ga objavila na društvenim mrežama.

Mama Selia teško preživljava mečeve Argentine.

"Vidim da patite mnogo tokom meča", konstatovala je navijačica.

"Da, mnogo patim. Kunem vam se ne mogu više ovo da podnesem. Svi plačemo svaku utakmicu", priznala je emotivna mama.

Na pitanje da li je svesna da joj je sin genijalac, Mesijeva mama je odgovorila:

"Naravno, ali svi su oni sjajni. Istina je da su odličan tim i da zaslužuju da budu prvaci. Nadam se da će nam dragi Bog pomoći", rekla je Selia.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track