SVETSKI PRVAK U BOKSU ODUŠEVLJEN JUNAŠTVOM SEADA KOLAŠINCA: Kakav rad nogu ima! Da je samo izveo kroše... RAZBOJNICI HTELI DA UKRADU AUTO, ALI SU SAMO USPELI DA RAZBESNE BOSANCA! (VIDEO)
Foto: Profimedia, Printscreen Twitter

RAZBOJNICI NAPALI FUDBALERE ARSENALA

SVETSKI PRVAK U BOKSU ODUŠEVLJEN JUNAŠTVOM SEADA KOLAŠINCA: Kakav rad nogu ima! Da je samo izveo kroše... RAZBOJNICI HTELI DA UKRADU AUTO, ALI SU SAMO USPELI DA RAZBESNE BOSANCA! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Fudbaler Arsenala i reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac rasterao je dvojicu napadača koji su presreli automobil u kojima je bio sa saigračem Mesutom Ozilom i njegovom suprugom Amine, u nameri da ih ukradu.

Na snimku sigurnosnih kamera vidi se jedan od napadača sa kacigom koji pokušava da priđe kolima i istera Ozila iz vozila, kao i hrabra i brza reakcija Kolašinca, koji je kao oparen krenuo da juri jednog, pa drugog napadača oko automobila.

Razbojnici, koji su se do dvojice fudbalera dovezli motorom, bili su naoružani, ali to nije uplašilo Kolašinca, već je je izazvalo njegovu besnu reakciju prema napadaču koji je u ruci držao oštar predmet nalik nožu.

Snimak ovog hrabrog podviga fudbalera obišao je ceo svet, a među onima koji su prokomentarisali njegovo junaštvo bio je i svetski prvak u boksu Diontej Vajlder.

"Kakav rad nogu ima! Da je samo izveo kroše... Dobro, ne znamo baš kakva mu je tačno tehnika, ali da ima dobar rad nogu, ima", rekao je Vajdler u izjavi britanskim medijima.

"Rad nogu jeste dobar, ali je i Sead i predvidiv. A kada neko može da predvidi šta želite da uradite, onda ste i ranjivi. Morali bismo da poradimo s njim na tome. Ipak, ima dobru osnovu već sada, jako mu je brz rad nogu", oduševljen je svetski prvak.

Arsenal je saopštio da stalno razmatra mere bezbednosti sa policijom i nezavisnim stručnjacima.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track