ZBOG KONDOMA NE IDE NA OLIMPIJADU! Potpuno NEVEROVATNA PRIČA američke bokserke! FOTO
Foto: Printskreen

VEROVALI ILI NE

ZBOG KONDOMA NE IDE NA OLIMPIJADU! Potpuno NEVEROVATNA PRIČA američke bokserke! FOTO

Ostali sportovi -

Američka bokserka lake kategorije Virdžinija Fuhs pala je na doping testiranju, zbog čega je gotovo ostala bez prava nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021.

Ništa u tome ne bilo preterano čudno, jer su takve stvari učestale, nego zje zanimljivo kako je do toga došlo.

Verovali ili ne za sve je kriv njen dečko koji tokom intimnog odnosa nije koristio kondom.

Na testiranjima je ustanovljeno kako su u njenom telu pronađene nedozvoljene supstance a do prenosa tih supstanci došlo je tokom njihovog intimnog odnosa, u kome nisu koristili nikakvu zaštitu.

U martu je otkriveno da je pozitivna na dve stvari koje su na listi nedozvoljenih koje je objavila Svetska anti-doping agencija, a onda je priznala da ih je koristio njen partner.

Sada je ta afera dobila novo poglavlje.

"Laknulo mi je kada mi je Američka anti-doping agencija, posle duge istrage, saopštila da je moj slučaj jedinstven i odlučila da nisam kriva za one nalaze, što mi omogućava da se vratim takmičenjima. Bila je ovo velika lekcija za mene i sada kada je gotovo, potpuno sam usmerena na pripreme za Tokio", napisala je tom prilikom na Tviteru Virdžinija

Ona je, inače, nedavno na Instagramu saopštila da boluje od opsesivno kompulsivnog poremećaja, što joj, naravno, ne smeta da se bavi sportom, ali apelovala na sve da imaju strpljenja s ljudima koji imaju psihičke poteškoće.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track