03:39

Nikola Rađen pratio finalnu utakmicu na Olimpijadi sa decom iz vaterpolo kampa!

KURIR TELEVIZIJA

UZ DELFINE SA NEKIM NOVIM KLINCIMA: Nikola Rađen pratio finalnu utakmicu na Olimpijadi sa decom iz vaterpolo kampa!

Ostali sportovi -

Proslavljeni srpski vaterpolista Nikola Rađen pomno je pratio soje kolege koje su branile boje srpske zastave na Olimpijskim igrama u Tokiju. Tako je bilo i za finale u kom se vaterpolo reprezentacija Srbije sastala sa Grčkom.

- Ovo je bila jedna fenomenalna utakmica, fenomenalna generacija, momci su napravili nešto što je neviđeno, treba im skinuti kapu dole i mislim da su postavili neke nove postulate srpskog sporta i obradovali ovu naciju milion puta, tako da hvala im za to. Gledali smo danas utakmicu i videli ste koliko su superiorni i mislim da treba da ih dočekamo svi kada se vrate iz Tokija - rekao je Rađen.

Nikola Rađen
foto: Kurir Televizija

Utakmicu nije gledao sam, društvo su mu pravile buduće zvezde vaterpola - mališani iz vaterpolo kampa.

- Mislim da je to jako bitno zbog cele atmosfere Olimpijskih igara i kampa u Beogradu i veoma je bitno razgovarati sa decom u smislu objašnjavanja, da im sve to objasni neko ko je i bio učesnik svih tih velikih takmičenja i vidim da oni to pomno slušaju i prate - rekao je slavni vaterpolista.

Nikola Rađen
foto: Kurir Televizija

Nikola Rađen je sa reprezentacijom Srbije osvojio dve bronzane medalje na Olimpijskim igrama.

- Ja sam bio deo te generacije i mislim da je to jedan od najuspešnijih kolektiva u srpskom sportu ikada. Predobri ljudi, predobri sportisti, veliki profesionalci i što je najvažnije velike patriote i veliki Srbi - rekao je Nikola Rađen.

(Kurir.rs)

OVDE MOŽETE UŽIVO DA GLEDATE KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

02:40

NIKOLA RAĐEN UČI DECU DA IGRAJU VATERPOLO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track