"PREREZALI SMO MU GRKLJAN, MRTAV JE, NEĆETE GA NAĆI" Poznati bokser UBIJEN?! Uznemirujuća objava se pojavila na njegovom nalogu
Foto: Carmen Mandato / Getty images / Profimedia

ZABRINJAVAJUĆE

"PREREZALI SMO MU GRKLJAN, MRTAV JE, NEĆETE GA NAĆI" Poznati bokser UBIJEN?! Uznemirujuća objava se pojavila na njegovom nalogu

Ostali sportovi -

Planetarno popularni bokser, Rajan Garsija, kojeg na društvenoj mreži Instagram prati preko 10 miliona ljudi, u poslednje vreme je imao seriju zabrinjavajućih objava.

Fanovi se brinu, čini se sa razlogom, a poslednja objava izaziva jezu.

- Rajan Garsija, neka počiva u miru. Prerezali smo mu grkljan, bacili u korpu i niko ga neće pronaći - poruka je koja je zbunila mnoge.

Ovakve reči uz kratak video snimak na kojem se ne vidi praktično ništa šokirao je mnoge. Nešto kasnije je sve to "nestalo" sa Instagrama?!

Sudeći prema rečima njegove bivše supruge i oca, Garsija je živ i sam je objavljivao svakakve stvari na svoje naloge na društvenim mrežama uključujući i poslednju u kojoj je poručio da je ubijen.

Bivša supruga ističe da se Garsija nalazi pod ogromnim pritiskom i poljuljanim mentalnim zdravljem zbog konstantnih optužbi da koristi teške droge.

Rajan Garsija bi 20. aprila trebalo da se bori protiv Devina Henlija, međutim, pitanje je da li će biti spreman za to.

Kurir sport

Bonus video:

00:54

Bokser pretukao goste na splavu u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track