POLJUBAC ODBOJKAŠICA NA MEČU IZAZVAO SKANDAL U RUSIJI! Klub žestoko osudio sportiskinje: MONSTRUOZNO! Zamislite ih sa vašom decom!
Foto: Printscreen

OGLASILI SE SAOPŠTENJEM

POLJUBAC ODBOJKAŠICA NA MEČU IZAZVAO SKANDAL U RUSIJI! Klub žestoko osudio sportiskinje: MONSTRUOZNO! Zamislite ih sa vašom decom!

Ostali sportovi -

Rusija bruji o scenama sa odbojkaške utakmice Lokomotive iz Kaljiningrada i Dinama iz Moskve i reakciji nakon nje.

Odbojkašice Lokomotive u polufinalnoj seriji ruskog prvenstva imaju prednost od 3:2 u pobedama, a nakon pete utakmice Dinamo se oglasio saopštenjem.

Ekipi iz Moskve smetao je poljubac dve odbojkašice protivničke ekipe.

"Na našu sramotu prikazuju se krupni kadrovi monstruoznih gestova koji imitiraju seksualni odnos igračica Lokomotive iz Kalinjingrada. Istopolni poljupci u usne i druge gadosti usmerene su prema protivničkim ekipama. Porodice s decom dolaze na utakmice, a one ovako uništavaju našu kulturu i moralne vrednosti naše zemlje", navedeno je u saopštenju i dodato:

odbojkašice, poljubac
foto: Printscreen

"Što je najgore, ovakvo ponašanje odobravaju i saigračice koje se oblače na satanistički način. Njih tri su čak i majke. Zamislite da vaša deca budu u istoj svlačionici ili pod tušem sa ovakvima. Želite li da ih ovakve dodiruju i da im nameću svoje vrednosti? Sve je jasno iz fotografija", poručili su iz Dinama i objavili slike odbojkašica protivničkog tima sa jedne žurke na kojoj su bile maskirane, potencijalno žurke za Noć veštica.

Pomenute fotografije možete da pogledate ovde.

Povodom ove situacije oglasili su se iz Odbojkaškog saveza Rusije.

"Ova situacija nije prošla nezapaženo. Na kraju prvenstva imaćemo sastanak disciplinske komisije i razmotriti nekoliko tačaka. Ovaj incident će biti uključen ako dođe zahtev za to", naveli su iz saveza.

Kurir sport/vidinamo.ru

Bonus video:

04:25

BILA SAM NA 37 KILOMETARA OD GAZE KAD SAM ČULA DA JE POČEO IRANSKI NAPAD Srpska odbojkašica usred raketnog napada na Izrael

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track