CVETANA PIRONKOVA EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Ne budite strogi prema Ani!
Foto: Gojko Filipović

Bugarka brani Ivanovićevu

CVETANA PIRONKOVA EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Ne budite strogi prema Ani!

Rio 2016 -

Bugarska teniserka Cvetana Pironkova ekskluzivno za Kurir komentarisala je poraz Ane Ivanovich u 1. kolu Olimpijskih igara. Naša teniserka je briljantno počela meč, ali je Špankinja Suarez Navaro nakon toga prosto "sklonila" sa terena.

"Ne bi trebalo da budete oštri i strogi prema Ani. Ja ne bih bila. Ona je sjajan igrač, znam to, mnogo puta me je pobedila (smeh), ali igrala je sa Karlom Suarez Navaro koja je neverovatan borac. Uopšte nije važno što je lako izgubila prvi set, Karla se uvek bori i uvek nađe način da se vrati u meč. Stvarno je težak rival", kaže nam Cvetana i otkriva svoja očekivanja od olimpijskog turnira.

"Nadam se da ću dobro gurati kroz žreb. Čeka me težak meč sutra u prvom kolu, ali mislim da mogu da pobedim i da onda napredujem korak po korak. Ko zna, možda su ovo moje poslednje Olimpijske igre. Nastupala sam već dva puta i najviše uspela da stignem do drugog kola. Zato se sada nadam boljem rezultatu".

Simpatična teniserka iz Bugarske za kraj je poslala poruku svim Srbima.

"Za našu braću i sestre poruka da uživaju u Olimpijskim igrama, a sportistima iz Srbije želim svu sreću na ovom sjajnom takmičenju!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track