NIŠTA OD TENISKOG KLASIKA U SINSINATIJU: Nadal otkazao učešće, Novaku olakšan put do finala!
Foto: AP

LIČNI RAZLOZI

NIŠTA OD TENISKOG KLASIKA U SINSINATIJU: Nadal otkazao učešće, Novaku olakšan put do finala!

Tenis -

Španski teniser Rafael Nadal se povukao sa turnira u Sunsinatiju i tim potezom znatno olakao srpskom teniseru novaku đokoviću put do finala.

Priželjkivali su ljubitelji belog sporta teniski klasik - duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, ali od toge nema ništa jer se španski teniser povukao sa turnira u Sinsinatiju.

Đoković kreće u pohod na prvi trofej u Sinsinatiju - prva prepreka je Amerikanac Stiv Džonson, a kvota da će Novak slaviti sa 2:0 je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Džonson.

"Znate da je moja jedina želja da igram. Želim da budem svuda. Volim ovaj sport, ne volim da propuštam događaje. Ali, ako se ja nekada sam ne zaustavim, zaustaviće me sopstveno telo. To bar znam iz iskustva. Zato sam i rešio da o svemu, ne samo o predstojećem turniru već i o nastavku sezone, porazovaram sa mojim timom. I, sa žaljenjem moram da kažem da ovoga puta neću učestvovati u Sinsinatiju. Ne postoji drugi razlog osim želje da se brinem o svom telu kako bih ostao zdrav kao što sam sada. Hvala direktoru turnira u Sinsinatiju koji me je razumeo, uveren sam da će nadmetanje biti sjajno. Žao mi je i navijača koji su mi tamo uvek davali veliku podršku. Siguran sam da ću ih videti sledeće godine, a žao mi je što to neće biti slučaj sada", naveo je Nadal nedugo pošto je u noći između nedelje i ponedeljka u finalu Rodžers kupa u Torontu savladao Grka Stefanosa Cicipasa.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track