KAKO JE 14-GODIŠNJI NOVAK UČESTVOVAO U ŠAMPIONSKOM POHODU IVANIŠEVIĆA NA VIMBLDONU?! Đoković otkrio do sada nepoznat detalj sa početka karijere!
Foto: Profimedia

ovo niste znali

KAKO JE 14-GODIŠNJI NOVAK UČESTVOVAO U ŠAMPIONSKOM POHODU IVANIŠEVIĆA NA VIMBLDONU?! Đoković otkrio do sada nepoznat detalj sa početka karijere!

Tenis -

Bivši šampion Vimbldona, legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević, priključio se timu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Novak je u nedelju ozvaničio saradnju sa Ivaniševićem, a zatim je na svom Instagramu objavio jedan izuzetno zanimljiv "post", u kom po prvi put otkriva na koji način je on "učestvovao'" u Goranovom šampionskom pohodu na Vimbldon 2001. godine.

Podsetimo, Ivanišević je pre 18 godina dobio specijalnu pozivnicu da nastupi na najprestižnijem Gren slemu i uspeo je da osvoji turnir. To je najveći rezultat u njegovoj izuzetno bogatoj karijeri.

"Veoma sam zahvalan Goranu što je prihvatio da sarađujemo na ovogodišnjem Vimbldonu. Odrastao sam gledajući ga kako igra na najvećim turnirima i navijao za njega iz sveg glasa, a sada ga imam na svojoj strani mreže. Verujem da je puno ljudi uzbuđeno zbog naše saradnje, a pogotovo jedan čovek... Šjor Niki Pilić" počeo je Novak, a zatim je uputio i poruku legendarnom stručnjaku.

foto: Profimedia

"Dragi Niki, hvala ti što si mi dao priliku da Goranu nosim užinu dok se pripremao za svoj slavni trofej na Vimldonu 2001 godine. Hvala Marijanu koji je prihvatio sa pozovemo Gorana u naš tim i time ga još više ojačamo pred ovaj važan turnir. Idemooo", poručio je srpski as.

Novaka danas od oko 14.00 očekuje prvi meč na ovogodišnjem Vimbldonu, a rival je stari znanac Kolšrajber. Kvota da će prvi teniser sveta slaviti sa 3:0 u setovima (HS 1) je 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đoković - Kolšrajber.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track