ISPRAVKA Intervju Ane Ivanović dat pre 11 godina predstavljen kao novi
Foto: Instagram

ISPRAVKA Intervju Ane Ivanović dat pre 11 godina predstavljen kao novi

Tenis -

7.11.2019 smo objavili deo intervjua Ane Ivanović, ali smo naveli da je to intervju koji je dala za svoj 32. rođendan, što nije istina.

Naime, pomenuti inntervju dala je 11 godina ranije, i povod nije bilo rođendan, kaže Fake News Tragač.

Ana je tada dala veliki intervju za britanski Oserver gde je pričala o raznim privatnih stvarima iz svog života koje je malo ko znao.

Ana je počela priču kako nikada nije volela žurke.

- Nikada nisam bila tip osobe koja ide na žurke. Takve vrste opijanja nisu za mene. Žene su mi se udvarale, ali priznajem da sam poprilično alergična na lezbejke, jer volim samo muškarce. Za pobedu na Vimbdonu ne bih dala dušu jer... Duša mi je vrlo potrebna. Ni baku i dedu ne dam za Vimbledon jer ih puno volim, a ne bih ni pojela psa ili gola skočila u Temzu ili nešto slično - rekla je kroz osmeh Ana Ivanović.

Njen suprug, bivši nemački fudbaler završio je profesionalnu karijeru pre mesec dana, dok je Ana Ivanović 2016. okačila reket o klin.

Nakon godina putovanja i seljenja s kontinenta na kontinent (Švajnštajger je poslednje dve godine karijere igrao u Čikago) sada su se skrasili u svom luksuznom domu u podnožju austrijskih Alpa, u Kicbilu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track