NADALOV STRIC PROGOVORIO O POVREDI ĐOKOVIĆA: Novak bi da odustane sa turnira, a onda sve nestane preko noći! Iznenađen sam!
Foto: AP/Frank Franklin Ii, EPA/Yoan Valat

oglasio se i toni

NADALOV STRIC PROGOVORIO O POVREDI ĐOKOVIĆA: Novak bi da odustane sa turnira, a onda sve nestane preko noći! Iznenađen sam!

Tenis -

Povreda najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i dalje je tema broj jedan na Australijan openu.

Podsetimo, Novak je na meču protiv Tejlora Frica, u trećem kolu Ozi opena, nakon jednog proklizavanja na terenu doživeo neugodnu povredu mišića trbušnog zida i njegovo učešće u nastavku turnira bilo je pod ozbiljnim znakom pitanja. Ipak, Srbin je stisnuo zube, izašao na teren u osmini finala i savladao u četiri seta Miloša Raonića.

Mnogi su izrazili sumnju u povredu zbog načina na koji je uspeo da izađe na kraj sa rivalima i ubeđeni su da se najbolji teniser sveta folira.

Bivši trener Rafaela Nadala, njegov stric Toni Nadal, u kolumni za "El Pais" izneo je svoje mišljenje na ovu temu.

"Iznenađujuće je što Đokoviću smeta povreda do te mere da sumnja da li će da odustane od turnira, a zatim to nestane preko noći. Neću ja biti taj koji dovodi u pitanje da li su njegovi bolovi istiniti ili ne, to je nešto uobičajeno kod sportista, ali on ih verovatno krije manje nego što bi trebalo", smatra Nadal.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track