ODOBRENJE IZ VATIKANA: Papa dao dozvolu da se Ana i Bastijan venčaju u katedrali
Foto: Damir Dervišagić

Blagoslov

ODOBRENJE IZ VATIKANA: Papa dao dozvolu da se Ana i Bastijan venčaju u katedrali

Tenis -

Pontifeks Franja pristao da se Ivanovićeva i Švajnštajger venčaju u katedrali Chiesa dell‘Abbazia della Misericordia, a Ana opet očepila muža da se zna ko je gazda

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger sklopili su juče i crkveni brak u Veneciji. Da bi pred sveštenika stali u katedrali Chiesa dell‘Abbazia della Misericordia morali su da dobiju dozvolu od pape Franje.

- Papa je odobrio da se Ana i Švajni venčaju u toj katedrali, u kojoj mogu da se venčaju i pravoslavci. Ana je i u njoj, po srpskom običaju, nagazila Švajnija kako bi opet pokazala ko je gazda u kući - rekao je naš izvor i dodao da je pevao dečji crkveni hor.

Podsetimo, i pred matičarem dan ranije, Ana je nagazila Švajnija, što su odmah nemački mediji nazvali ponižavanjem slavnog fudbalera.

Ana zabranila narodnjake

Da se isplatilo gaženje pokazuje i to što Ana već diktira pravila u braku. Kako saznajemo, srpska teniserka zabranila je narodnjake na svadbi, već su muzičari mogli da pevaju samo strane hitove.- Ana je angažovala hrvatsku pevačicu Ninu Badrić i beogradski akustični bend. Gosti su najčešće slušali hitove Rijane, omiljene Bastijanove pevačice, koji je često naručivao njene pesme. Takođe su se čule pesme grupe ABBA, Erosa Ramacotija, Ticijana Fera, Robija Vilijamsa i Laure Pausini - kaže naš izvor iz organizacije svadbe.

Torta s jagodama

Nina se odmah pohvalila.- Odlična zabava! Srećna sam i ponosna što sam tu. Prelepa Ana Ivanović, hvala ti za sjajnu noć - napisala je pored fotografije s mladom.Zvanice su uživale u bogatom meniju, kao i u starim vinima.- Hrana je bila raznovrsna, a gostima je bila najprimamljivija čokoladna torta s jagodama - završava naš izvor.

SIN BUBE MIRANOVIĆ MEĐU SVATOVIMAPRISUTAN: Dugogodišnji prijateljiSin Bube Miranović Filip Bosiljčić bio je na Aninoj i Bastijanovoj svadbi! Pevačicin naslednik bio je gost s mladine strane jer je dobar prijatelj njenom bratu Milošu Ivanoviću. Na zabavi im se uveče pridružio i košarkaš Žarko Čabarkapa.

AMAN Overili najluksuzniji apartman hotelaPRVU BRAČNU NOĆ SPAVALI U KLUNIJEVOM KREVETU!Holivudski glumac Džordž Kluni je prvu bračnu noć imao u king-sajz krevetu sa advokaticom Amal Alamudin, a preksinoć su isti krevet overili Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger!- Oni su prvu bračnu noć proveli u apartmanu „Stanza del Tiepolo“hotela „Aman“, koji je nazvan po slavnom slikaru koji ga je i oslikao. Noćenje košta 4.690 evra. Oboje su oduševljeni i obećali su da će tu ponovo boraviti čim im se ukaže prilika - kaže naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track