SRĐA KNEŽEVIĆ LJUT: Neće ovaj Obradović da mi priča da li sam grobar ili ne!

Reakcija

SRĐA KNEŽEVIĆ LJUT: Neće ovaj Obradović da mi priča da li sam grobar ili ne!

Fudbal -
Svaka mu čast za karijeru, ali ponašanje takvog čoveka od 30 i više godina ne mogu da dozvolim, rekao je štoper Rada

Štoper Rada Srđa Knežević je odmah posle meča sa Partizanom i sukoba sa fudbalerom Dankom Lazovićem, brzo rešio sve probleme sa njim, ali Milanu Obradoviću nije oprostio.

"Nikakvih posebnih emocija nije bilo na terenu, a ovo što se desilo u finišu jednostavno se dešava. Što se incidenta sa Lazovićem tiče – znamo se dugo, popričali smo. Sve je to fudbal – dešava se. Međutim, ne mogu da dozvolim da mi igrač koji je ne znam ni ja koliko u Partizanu, ovaj Obradović, priča da li sam grobar i da me udara tokom utakmice. Svaka mu čast za karijeru, ali ponašanje takvog čoveka od 30 i više godina ne mogu da dozvolim", rekao je Knežević posle poraza od 2:4.

O samom meču vrlo kratko.

"Mogli smo i bolje rezultatski da prođemo. Vratili smo se u meč posle naivno primljena dva gola, ali je Partizan kvalitetan – tu nema priče. Igra fenomenalno i želim mu da osvoji titulu, a mi ćemo bodove spasa potražiti u drugim utakmicama. Već sam igrao protiv crno-belih i nije mi stran taj osećaj".Partizana Milan Obradović je naveo da je utakmica bila napeta, ali je i on imao svoje viđenje incidenata. "Neki put ne mogu da razumem mlađe igrače koji više brinu o mojim godinama i obraćaju pažnju na moju sedu bradu, nego što vode računa o tome kako igraju. Utakmica je bila puna emocija i napeta, a do kraja nas čeka još 11 ovakvih i bilo bi dobro da u nastavku dovedemo emocije u red", rekao je Obradović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track