Stanković bodri košarkaše Zvezde protiv Ulma
Foto: KURIR

Pojačanje na tribinama

Stanković bodri košarkaše Zvezde protiv Ulma

Košarka -
Fudbaler Intera je dokazao privrženost crveno-beloj boji

BEOGRAD - Košarkaše Crvene zvezde na večerašnjoj utakmici 5. kola L grupe druge faze Evrokupa protiv Ulma bodri i bivši fudbaler crveno-belih, sadašnji prvotimac milanskog Intera Dejan Stanković.

Stanković se u dvorani Pionir pojavio 10 minuta pred početak meča u društvu portparola Fudbalskog saveza Srbije Aleksandra Boškovića, što je izazvalo ovacije navijača.

http://www.youtube.com/watch?v=kBFkIVQSw_Y
košarkaši Zvezde

Stanković je priznao da nikada nije prisustvovao košarkaškoj utakmici u Beogradu, ali je naveo da obožava taj sport i da redovno igra košarku sa saigračima u trening kampu.

"Biće teško večeras, jer su Nemci pokazali da imaju odličnu ekipu. Ipak, mislim da će fantastični navijači pomoći Crvenoj zvezdi da izbori važan trijumf", poručio je Stanković.Stanković je rekao da je prvi put posle 15 godina došao na košarkašku utakmicu i da su mu zbog dočeka navijača proradile emocije."Prvi put sam ovde, 15 godina nisam mogao da dolazim u halu Pionir zbog obaveza. Kada sam ušao i kada je grunulo, prorarile su emocije i moram da priznam da ovo nije dobro za srce. Pratio sam utakmice košarkaškog tima i rezultate ove sezone, osvojili smo Kup, pobede nadahnjuju i donose dobru atmosferu“, rekao je Stanković.On je pohavlio kapitena Igora Rakočevića, koji se ove sezone vratio u Zvezdu."Kada smo imali 16 godina slikali smo se zajedno za Zvezdinu reviju. Vidi se da nije došao da odradi posao, već se trudi i poseduje zavidan kvalitet. Svaka mu čast", dodao je Stanković.

Nekadašnji as Zvezde bi prema najavama selektora Siniše Mihajlovića uskoro trebalo da se vrati u nacionalnu reprezentaciju i predvodi Srbiju na gostovanju protiv Hrvatske u Zagrebu, u nastavku kvalifikacija za prvenstvo sveta.

Utakmicu u Pioniru iz prvog reda posmatraju i odbojkašice Crvene zvezde, koje su prošlog vikenda osvojile nacionalni kup.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track