OPTUŽILI JE DA BAJA: Jelena je u sekti, a spava sa ikonom!
Foto: Printskrin/TV Happy

Uplašeni ukućani

OPTUŽILI JE DA BAJA: Jelena je u sekti, a spava sa ikonom!

Stars -
Da li je normalno da neko spava sa ikonom?! I to velikom! Svaki put kada pogledam u njen krevet, uplašim se, jer mislim da nešto baja, vikala je Tijana Ajfon

Rediteljka Jelena Golubović, koja je često meta napada svojih cimera iz vile „Parova“, ovog puta se našla na stubu srama, jer spava sa ikonom.

Ukućani su ovaj njen gest protumačili kao uvrnut i optužili je da pripada sekti.

"Da li je normalno da neko spava sa ikonom?! I to velikom! Svaki put kada pogledam u njen krevet, uplašim se, jer mislim da nešto baja", vikala je Tijana Ajfon. Ostali ukućani dobacivali su da je Jelena sigurno član sekte i da je to očito neki ritual ili obred organizacije kojoj pripada.

Na njihove navode rediteljka je gledala unezvereno.

"Jeste li vi normalni šta pričate? Spavam sa ikonom da se odbranim od vaše negativne energije. Ona me štiti od svih vaših gluposti i crnila koje emitujete", branila se Golubovićeva, koja je posle rijalitija „Farma“ u više navrata govorila kako je neko bacio crnu magiju na nju i njenu porodicu.

Jelenina mama Svetlana kaže da je njena ćerka pobožna i da u svojoj sobi ima nekoliko ikona, ali da joj je najdraža ona koju joj je poklonila njena sestra.

"To nema nikakve veze sa sektom već sa tim da ona se oseća sigurnije uz ikonu. To joj negde daje osećaj topline i delić doma i sigurno je osnažuje da izdrži sve što joj se dešava tamo. Mislim da joj ikona ne pomaže u borbi protiv crne magije, jer se ona protiv negativnosti bori tako što se prekrsti i ima neke pozitivne misli koje priziva. Za crnu magiju ima svoje mantre koje izgovara u sebi, a koje nisu vezane za materijalne stvari", rekla je Svetlana.

Jelenina mama
Jelenina mama

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track