ŽELJKO JOKSIMOVIĆ: Hoću da mi deca budu doktori!
Foto: Vladimir Šporčić

NEĆE ESTRADU ZA NASLEDNIKE

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ: Hoću da mi deca budu doktori!

Stars -

Željko Joksimović je priznao da ne bi voleo da mu se deca bave pevanjem, već da postanu doktori!

Popularni pevač predstavio je juče spot za novu pesmu „Milimetar“, kada nam je rekao da, iako mu se ćerka Mina već bavi muzikom, ne želi da mu sva deca uđu u tu profesiju.

- Mina je baš talentovana i uveliko je u muzici. Ipak, ne bih voleo da mi sva deca budu muzičari. Voleo bih da budu doktori, tako ih vidim. To mi je baš lepo zanimanje - kaže pevač, kome je upravo trudnoća supruge Jovane bila inspiracija da napiše melodiju za novi singl „Milimetar“.

- Jovana je uveče oko 23 sata došla i samo rekla: „Ja sam trudna“, a ja sam samo prokomentarisao sa „vau“ i „gde mi je klavijatura“. Isto veče sam napisao ritam za ovu pesmu i prezadovoljan sam. Presrećan sam što ću dobiti još dece, i hvala gospodu Bogu, neka ih je što više - rekao nam je raspoloženi Željko na promociji singla.

foto: Damir Dervišagić

Iako će leto provesti radno, Joksimović planira da izdvoji malo vremena za letovanje.

- Ići ćemo porodično do Atine. Supruga može da putuje do sedmog meseca, a posle se ne preporučuje. To joj je poslednje putovanje do porođaja. Jedva čekam da se to desi, ali nisam siguran da ću prisustvovati porođaju kao prošli put - rekao je pevač za Kurir.

Nagrada

MOJE PESME SU PISMENE

Poznato je da su Joksimovićeve pesme kvalitetne, ali ni on nema problem da to sam istakne.

- Iako je moja pesma „Milimetar“ bržeg ritma, i dalje je u mom stilu. Pesma je pismena. Danas ima mnogo banalnih tekstova, neću nikoga da imenujem, ali moja pesma je duboka i suština je čitljiva - kaže Željko.

Kurir / J. C. Stuparušić

Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track