(VIDEO) SVEKAR JE GURNUO PRED SVIMA: A sad Kija žestoko napala Slobinog oca, a ON joj nije ostao dužan!
Foto: Printscreen

PREPUCAVANJE

(VIDEO) SVEKAR JE GURNUO PRED SVIMA: A sad Kija žestoko napala Slobinog oca, a ON joj nije ostao dužan!

Stars -

Otac Slobe Radanovića prilikom novogodišnje posete rijalitija "Zadruga" nije želeo da se pozdravi sa bivšom snajkom Kristinom Kockar, već ju je odgurnuo, što je zabezeknulo sve ukućane.

Sad su Sloba i Kija dobili priliku da prokomentarišu i šta oni misle o ovom postupku. Sloba je rekao da je ponosan na svog oca.

"Sve ste videli. Ja sam rekao da je moj ćale takav, bez dlake na jeziku. Ne znam što je to uradio. Nikome nije ništa prećutao, pa ni sada. On zna zašto je to rekao, zašto je tako odreagovao", rekao je Sloba kome je zasmetalo što je Kija navodno rekla da je Slobin tata seljak.

"Meni je on kao takav draži od mnogih gospodina", rekao je Sloba.

Tada je Kija rekla šta ona misli o svemu tome.

"Niko od mojih to nije rekao, niti sam ja njemu rekla: "Marš u p*čku materinu". Smatram da je to to seljački, imam milion drugih epiteta kako bih to nazvala. Meni je Slobodan prišao i izvinio se u svoje ime za sve to i smatra da to ne treba da menja odnos između mene i njega, kao što nikad i nije. Mislim sve najgore o tom postupku, nisam ga ja uradila", odgovorila je drsko Kija, a onda joj je Sloba uzvratio.

"Ne želim da perem svog oca, ali njena majka je rekla: "Da klekneš preda mnom", to je podmuklije nego što je moj otac uradio", rekao je Sloba.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠTA ĆE GOCA REĆI NA OVAJ URNEBESNI SNIMAK? Mirko imitirao majku, zavrnućete se od smeha kada vidite!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track