AFERA UČESNIKA PAROVA: Mirjana išla u Šipovo zbog seksa sa Zmajem!
Foto: Nebojša Mandić, Dragan Kadić

Mirela otkrila

AFERA UČESNIKA PAROVA: Mirjana išla u Šipovo zbog seksa sa Zmajem!

Stars -

Kad mi je opisao njeno golo telo, koje sam videla dok smo delile sobu u hotelu, shvatila sam da ne laže, tvrdi slovenačka starleta

Bivša učesnica „Parova“ Mirela Lapanović tvrdi da je aktuelna učesnica rijalitija Mirjana Praizović više puta imala seks sa Zmajem od Šipova!

Slovenka za Kurir kaže da je nedavno s verenikom Nebojšom Vukovićem bila u poseti stočaru, koji im se pohvalio da je Mira dolazila kod njega u selo samo zbog seksa!

Poziv koji se ne odbija

- Moj dragi i ja smo sedeli sa Zmajem, bilo je dosta ljudi za stolom i komentarisali smo učesnike rijalitija. Zmaj nam je tada otkrio da je imao seks s Mirom pre njenog ulaska u „Parove“. Čak nam je detaljno opisao kako je to bilo. A kad nam je opisao njeno golo telo, koje sam više puta imala prilike da vidim dok smo boravile u istoj sobi jednog beogradskog hotela, shvatila sam da ne laže. Kako on to može da zna ako nije bio blizak s njom?! Pričao je da je redovno dolazila kod njega, kad god joj je tražio. I kad smo zajedno otišli na televiziju 31. avgusta prošle godine po honorare, Zmaj nam je i tada rekao: „Mirjana mi je obećala da će mi opet dati“. Bila sam u šoku - priča Mirela.

Mirela ističe da je Zmaj od Šipova pohvalio Vesnu Rivas, koja ga je odbila za seks u „Parovima“.

Komšijske priče

- Rekao mi je da Vesnu poštuje, iako ga nije ugostila u svojoj kući kad je bio u Beogradu. Ona nije želela da spava s njim posle venčanja u rijalitiju, ali on kaže da se ne ljuti - kaže slovenačka starleta i ponovo se osvrće na Mirin boravak u „Parovima“ uz tvrdnju da su ona i njena sestra Bojana lažirale svađu zarad marketinga:

- Ona i sestra imaju dogovor da glume da su u lošim odnosima. Pitajte njihove komšije kako se slažu. Obe piju više nego pola ukućana zajedno i savetujem im da idu na lečenje od alkoholizma. Njih dve u jutarnju kafu sipaju vinjak. Strašno!

Pozvali smo Zmaja za komentar, ali bio je nedostupan do zaključenja ovog broja.

foto: Damir Dervišagić

SEKS PRED KAMERAMA

SAMO JEDNA PRISTALA

Zmaj od Šipova imao je seks u „Parovima“ s Abelom Meister. Nakon što su ga odbile sve ukućanke, on je uspeo da nagovori plavokosu devojku da budu intimni pred kamerama. Zatim je ona javno rekla da nisu tačne njegove tvrdnje da može šest sati da vodi ljubav bez pauze.

- Ma ne može ni pola sata - rekla je Abela.

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) POLICIJO, ŠTA ČEKAŠ? KAŽNJAVAJ! Jelena Golubović centrom Beograda vozi i telefonira!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track