EKSKLUZIVNO! NATAŠA: Ležala sam na podu dok me je šutirao! LUKA: "Ku*vetino jedna, ko je tebe dovezao, ko te je*ao večeras"!
Foto: Kurir

SVI DETALJI SASLUŠANJA!

EKSKLUZIVNO! NATAŠA: Ležala sam na podu dok me je šutirao! LUKA: "Ku*vetino jedna, ko je tebe dovezao, ko te je*ao večeras"!

Stars -

Nataša Bekvalac i njen suprug Luka Lazukić saslušani su juče u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu u istrazi koja je protiv njega pokrenuta zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici.

Prvi je u zgradu suda na Novom Beogradu stigao bivši košarkaš. On je imao zakazano saslušanje u 10 časova, a tamo se, sa svojim advokatskim timom, pojavio nekoliko minuta ranije. Saslušavan je dva sata, nakon čega je drug došao po njega.

foto: Vladimir Šporčić

Oko 11.30 stigla je i Nataša. Ona je uspela da izbegne susret s mužem. I ona je bila u pratnji advokata, ali i dadilje koja je bila svedok incidenta, a koja je takođe saslušana. Bekvalčeva je, sa naočarima za sunce i ozbiljnog lica, koračala ka zgradi suda, ali nije želela da daje izjave.

Uvrede

Kako saznajemo, Nataša je, kao prvi svedok protiv osumnjičenog supruga kom preti zatvorska kazna, ostala pri navodima da ju je on brutalno prebio u njenom stanu u noći između 13. i 14. aprila. Ona se pridružila njegovom krivičnom gonjenju, ali je izjavila da, iako ga se plaši, „ne želi da on ide u zatvor“.

U toku saslušanja Nataša je navela: „Dok sam bila trudna Luka je preda mnom i mojim gej prijateljem stalno pričao o grupnom seksu“.

foto: Dado Đilas

Pevačica je, otkriva izvor Kurira, do detalja objasnila kako je joj je suprug zadao brojne udarce pesnicom u glavu, vukao je za kosu, vređao i nazivao „ku*vom“ samo zbog poruka koje je pronašla u njegovom telefonu.

- Došao je u pola pet ujutru kući i legao da spava. Uzela sam njegov telefon i pregledala poruke, a kada sam pročitala dopisivanje sa dve žene, od kojih je jedna di-džej, a druga devojka iz Zagreba, počela sam da ga drmusam i budim. Rekla sam mu: „Sram te bilo, imaš dete od 40 dana“, na šta je on meni odgovorio: „Ku*vetino jedna, ko je tebe dovezao kući, ko te je*ao večeras“. Nastavio je da me vređa i ja sam mu tada rekla: „Mama ti je ku*va.“ Čim sam to izgovorila, ustao je i pesnicom me udario u levu stranu glave. Pala sam na trosed, a potom na pod. Pokušala sam da ustanem, on je bio iza mene, uhvatio me je za kosu i nastavio da me udara pesnicom u glavu. Ja sam vrištala, a on je ponavljao da sam ku*va i ku*vetina - ispričala je, kako saznajemo, plačući pevačica i dodala da se Luka ni tada nije zaustavio, već ju je povukao za kosu i udario je još šest ili sedam puta.

Doživela veliki stres... Natašu je nakon saslušanja advokat Nemanja Vlček sve vreme držao za ruku
Doživela veliki stres... Natašu je nakon saslušanja advokat Nemanja Vlček sve vreme držao za rukufoto: Dragana Udovičić

Pobegla iz kuće

- Završio je tako što me je bacio na pod i nogom me šutnuo u mesto na kom mi je bio carski rez. Ostala sam sklupčana na podu i kada sam ga pogledala, on je ležao na trosedu. Oči su mu bile zatvorene - navodno je rekla pevačica i ispričala da je skupila hrabrosti, uzela ključeve od automobila i izašla napolje. Međutim, pošto joj se sestre nisu javljale na telefon, vratila se kući.

Sledećeg jutra, prema njenim rečima, Luka je ušao u sobu u kojoj su bile ona, beba i dadilja i, kada je pokušao da je poljubi, rekla mu da se pakuje i pitala ga da li je uopšte svestan šta je uradio.

Drugi muž... Ljuba Jovanović
Drugi muž... Ljuba Jovanovićfoto: Zorana Jevtić

Zaljubila se tokom braka

OD LJUBE SAM SE RAZVELA ZBOG LUKE

Današnje saslušanje Nataše i Luke održano je tačno na godišnjicu njenog razvoda od drugog supruga, direktora „Pionirskog grada“ Ljube Jovanovića. Prošle godine njihov brak je baš na jučerašnji dan okončan bez prisustva bivših supružnika. Ljuba je, podsetimo, napustio Natašin stan 9. marta i od tada se njih dvoje nisu ni videli ni čuli.

Inače, da se taj brak raspao zbog Lazukića, potvrdila je Nataša juče u svom iskazu.

- Ja sam se u Luku zaljubila dok sam još bila u prethodnom braku, nisam želela da ostanem u braku, a da budem zaljubljena u drugog muškarca i iz tog razloga sam se razvela - priznala je Nataša.

Iskrena... Emocije nisu nestale ni posle batina

I DALJE GA OBOŽAVAM, ALI NE MOGU DA ŽIVIM S NJIM

Nataša je objasnila da je modricu na ruci zadobila tri ili četiri dana ranije, kada ju je, kako tvrdi, suprug takođe fizički napao, i to samo zbog toga što mu je prebacila da joj se čini da ga njihova ćerkica ne ispunjava, ali i zbog toga što ne ispušta mobilni telefon iz ruku. Ispričala je, kako saznajemo, i da ju je suprug konstantno ponižavao i psihički maltretirao.

- Nekada je bio nežan prema meni i govorio da sam najbolja majka, a nekada me je nazivao kafanskom pevaljkom i vređao pred prijateljima. Vremenom sam počela loše da se osećam psihički, ali ja sam njega obožavala, i dalje ga obožavam, ali ne mogu više da živim s njim. Ja se Luke plašim - rekla je Nataša.

foto: Printscreen

Emotivni susret

RASPLAKALA SESTRIČINU

Neposredno pre nego što je Nataša Bekvalac stigla u Prvo osnovno tužilaštvo, svratila je sa svojim timom advokata do Južnog bulevara, gde živi njena sestra Kristina. Pevačica je istrčala iz kola i poletela u zagrljaj sestričini Petri. Iako je susret kratko trajao, bilo je veoma emotivno, a devojčica je zaplakala kada je ugledala tetku.

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track