JAVIO SE MLADIĆ KOJI JE NAPRAVIO FRKU U LUNINOM BUTIKU, HAOS USRED EMISIJE: Brutalno je vređao porodicu Đogani, najavio tužbu, a onda je blogerka pokazala njegove poruke! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TV Pink

SVAĐA

JAVIO SE MLADIĆ KOJI JE NAPRAVIO FRKU U LUNINOM BUTIKU, HAOS USRED EMISIJE: Brutalno je vređao porodicu Đogani, najavio tužbu, a onda je blogerka pokazala njegove poruke! (VIDEO)

Stars -

U jednoj emisiji gde su gostovali Gagi i Luna Đogani nastao je pravi haos, kada se javio mladi "jutjuber".

Blogerka je na samom početku emisije pričala o neprijatnosti koju je doživela od strane mladića koji je navodno želeo da podmetne požar u njenom butiku.

Ona je istakla da joj se Petar javio na Instagramu i izvinio se zbog svoje šale koju je priredio. Međutim, on se javio i žestoko "osuo" po porodici Đogani.

foto: Printscreen/TV Pink

"Istina da sam ti se izvinio je netačna, a da smo se dopisivali - ne sećam se. Rukavicom za dezinfekciju sam ti zapalio butik? Gagi, sinoć si izjavio da sam nasilnik. Napravio si grešku pošto znam da si uhapšen zbog nasilja u porodici, kako si odjednom protiv nasilja? Gledali smo kako Sloba Lunu udara. Podignuta je upravo optužnica za laganje o mojoj ličnosti", rekao je mladić.

Gagi je odmah ustao i počeo da imitira bokserske pokrete, da dobacuje i da govori za mladića da je "retardiran".

"Kao prvo, dečko laže, ne mogu da ga slušam. Došao je u butik i postavio snimak na "Jutjub" kako je njemu odgovaralo. Dečko kaže da se nismo dopisivali, a ja imam dokaz. Izgleda kao devojka, fali mu samo perika. Izjavio je kako obožava porodicu Đogani, pa rekao da nas stvarno obožava. Napisao je da je to bila sprdnja, da nikoga nije malteretirao, pa da ne zovem neke ljude...Dečko laže", rekla je Luna i pokazala poruke u emisiji "Narod pita".

Voditelj je na samom kraju prekinuo vezu Petru, s obzirom da je preterao sa uvredama.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs, Foto: Printscreen/TV Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track