MIRKA I VUJADIN NIKAD SE NISU VENČALI, ZAJEDNO SU 9 GODINA, IMAJU 3 DECE: Sad glumica otkriva da ga zna ceo život, u školu su išli zajedno, a onda je JEDAN poziv promenio SVE! (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

STALNO JEDNO DRUGOM ISPRED OKA

MIRKA I VUJADIN NIKAD SE NISU VENČALI, ZAJEDNO SU 9 GODINA, IMAJU 3 DECE: Sad glumica otkriva da ga zna ceo život, u školu su išli zajedno, a onda je JEDAN poziv promenio SVE! (VIDEO)

Stars -

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić su zajedno devet godina, a prvog sina Andreja dobili su 2011. godine, godinu dana kasnije dobili su ćerku AndrijanuKrajem 2014. godine glumica je rodila treće dete - sina Mihajla.

Ljubav ovog para od prvog dana izaziva veliku pažnju javnosti, a Mirka sad prvi put otkriva da je Vujadina upoznala kada je imala samo dve godine.

"Nije morao puno da me osvaja jer ja Vujadina znam, verovali ili ne od druge godine. Otkad znam za sebe znam i za njega . Imali smo tu životnu situaciju, on je zimovao na Zlatiboru, oni tamo imaju vikendicu i ja sam sa porodicom zimovala tamo. Kao deca smo se družili smo se. Posle toga sam ja igrala folklor i imala sam probe u njegovoj osnovnoj školi, tako da je bilo on u školi, ja na probi. Tu smo se negde mimoilazili. Isto smo i godište, pa kada su se žurke organiozovale, sa 12-13 godina i tu smo se nalazili. Posle smo išli i zajedno u srednju školu i stalno smo bili jedno drugom tu ispred očiju", otkrila je Mirka.

Imali smo lep odno. Uvek on zastane da se meni javi, imali smo korektan odnos, i onda završili smo srednju školu. On je slavio uspeh u jednom klubu sa tvojim timom, ja sam došla na rođendan drugarice. Obradovala sam se što ga vidim. Došla sam da mu se javim i onda je on rekao da se vidimo na nekoj večeri: Zvao je sutra i od tog poziva eto krenuli smo da se viđamo", rekla je glumica.

Kurir.rs/Foto Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja