DARA SE 2 PUTA UDAVALA, PRVOG MUŽA NE ŽELI NI DA SPOMENE: Nije prošao ni MEDENI MESEC, a Laki je završio U ZATVORU! Svake srede odlazila sam mu u POSETU! Ovo je PRAVI razlog njihovog TAJNOG VENČANJA
Foto: Dragan Kadić

MRAČNI PERIOD

DARA SE 2 PUTA UDAVALA, PRVOG MUŽA NE ŽELI NI DA SPOMENE: Nije prošao ni MEDENI MESEC, a Laki je završio U ZATVORU! Svake srede odlazila sam mu u POSETU! Ovo je PRAVI razlog njihovog TAJNOG VENČANJA

Stars -

Iako se u detinjstvu često tukla sa vršnjacima, Dara Bubamara se s vremenom sve više rukovodila emocijama.

Nakon jednog braka zbog papira i drugog iz ljubavi, prestala je da bude formalista, pa danas najviše uživa u ulozi majke.

Pošto joj je u karijeri cvetalo, počelo je i na ljubavnom planu da joj ide dobro. Dara je početkom 2002. počela da se zabavlja s Lazarom Dugalićem Lakijem. Međutim, njihova sreća nije dugo potrajala, jer je on nakon nekoliko meseci zabavljanja uhapšen. Pevačica je to teško podnela, jer je verovala da je našla srodnu dušu. Nakon što je pušten na slobodu 2006. godine, mediji su spekulisali da će uslediti velika svadba. Ipak, njih dvoje su tu formalnost obavili još 22. marta 2002. godine.

- Taj period svog života pamtim kao najmučniji. Bilo mi je veoma teško, pa sam utehu pronalazila u uspesima na poslovnom planu. Rekla bih da je izuzetno teško da u isto vreme privatni život i posao budu savršeni. Veliki sam borac i do svojih ciljeva dolazim po svaku cenu. A mnogi su mislili da ću se povući sa estrade dok Laki ne bude pušten. Ipak, bila sam jača i istrajnija nego ikada. Pesme s albuma objavljenih u tom periodu postale su hitovi, punila sam diskoteke, kažu da nikada bolje nisam izgledala. I sebi i drugima dokazala sam da sam najjača. Sigurna sam da su i brojne obaveze umnogome uticale na to da ne razmišljam o svakodnevnim problemima i da što lakše proživim te kritične dane. Vikendima sam nastupala po inostranstvu, a svake srede odlazila kod Lazara u posetu - seća se pevačica, koji ipak svoj prvi brak ne smatra odlukom proisteklom iz ljubavi.

foto: Privatna Arhiva

- Moj pravi i jedini brak jeste brak s Milanom Kesićem. To je jedini čovek kojeg sam iskreno volela, a i dan-danas smo u super odnosu. Presrećna sam što imamo predivnog sina. Međutim, brak s Lazarom ne bih da pominjem uopšte. To ne bih računala, ali i to je deo mog života. Dok sam radila po inostranstvu, vize smo u tom periodu dobijali preko čoveka koji je muvao s pevačima a nije plaćao porez, pa smo onda mi pevači koji smo radili u Nemačkoj vraćani i proveravani. Laki je tada imao nemački pasoš i jedan prijatelj je predložio da se venčamo kako bih i ja automatski dobila papire i prestala da se mučim na granici. Rekla sam da je u redu da mi to učini jer sam mu tada bila devojka - iskrena je Rada.

foto: Kurir

Kurir.rs/Glossy/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja