DUŠKO TOŠIĆ KUPIO JELENI BASNOSLOVNI POKLON: Ova vila nekada je bila Piksijeva! Sada je pitanje KO ĆE BITI GAZDA zdanja vrednog 2.500.000 evra!
Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

neizvesno

DUŠKO TOŠIĆ KUPIO JELENI BASNOSLOVNI POKLON: Ova vila nekada je bila Piksijeva! Sada je pitanje KO ĆE BITI GAZDA zdanja vrednog 2.500.000 evra!

Stars -

Jelena Karleuša i Duško Tošić pazarili su basnoslovnu vilu na Dedinju koja je pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju. Fudbaler je luksuznu nekretninu kupio na Jelenino ime, a useljenje je bilo planirano za proleće, kada je pevačica nameravala da vilu dodatno opremi po svom ukusu.

Dragan Stojković Piksi vraća se u Beograd pošto je prihvatio ponudu da postane selektor reprezentacije Srbije, ali umesto u vili na Dedinju, moraće da živi u stanu na Dorćolu. Kuća kojom su se on i supruga Snežana nekada ponosili sada je u vlasništvu Jelene Karleuše pošto ju je Duško Tošić kupio od Piksija i preveo na njeno ime.

"Kuća se nalazi u otmenom i bogatom delu Dedinja, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća. Karleuši se posebno sviđa to što je kuća prostrana, što ima privatnost i veliko dvorište za decu. U vili su četiri velika kupatila, pa će svako imati svoje. Za Atinu i Niku planirane su zasebne sobe sa terasom i kupatilom, a iza kuće će biti izgrađen bazen. Takođe, postoje i sobe za poslugu, kao i tri gostinjske sobe, što znači da će Jelenina majka Divna moći nesmetano da dolazi i boravi koliko želi, a isto naravno važi i za Duškovu majku, koja ne dolazi tako često kao Divna", objašnjava izvor.

Plan fudbalera i pevačice jeste da se u vilu usele na proleće sledeće godine, a tada će u goste pozvati i Piksija i Snežu da vide kako posle renoviranja izgleda kuća u kojoj su nekada živeli. Sama Jelena je potvrdila da će se početkom proleća useliti u novu vilu ali komentariše i da li joj je drago što više neće biti prva komšinica koleginice Maje Berović.

"Pa nije mi drago, ja na to ne gledam baš tako. Svako ko dođe blizu mene je dobro došao, a ona je došla u moj komšiluk. Svi ćete biti pozvani na useljenje sada vam zaista ne mogu otkriti pravu lokaciju kuće! Još uvek nije sve završeno jer se kuća u ovim klimatskim uslovima ne može renovirati ali u martu, ja se nadam, useljavamo se. Te priče da svako ima svoje kupatilo to je tačno jer mi i u stanu svako ima svoje tako da neće se ništa preterano promeniti", rekla je tada Jelena.

Da li će i u kojoj meri porno afera uticati na preseljenje, u ovom trenutku je neizvesno, a ni pevačica ni fudbaler za vreme seks skandala nisu pominjali luksuznu vilu.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs, Svet / Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja