SA SESTRAMA BEKVALAC U KUHINJI: Napravite praline po Natašinom receptu (VIDEO)
Foto: Darko Radulović

SA SESTRAMA BEKVALAC U KUHINJI: Napravite praline po Natašinom receptu (VIDEO)

Stars -

U susret prvim danima proleća koji bude i ukuse i mirise, najveće domaće zvezde okupile su se na specijalnoj radionici pod nazivom #MintBerryFever kako bi isprobale svoje kulinarsko umeće.

foto: Darko Radulović

Nataša i Kristina Bekvalac, Ivan Ivanović, Boško Jakovljević, Slaven Došlo i drugi odlično su se zabavili prilikom pravljenja jedinstvenih čokoladnih pralina sa Mint i Berry ukusima, koje će sasvim sigurno postati pravi hit ovog proleća.

foto: Darko Radulović

Ne mogu da kažem za sebe da sam savršena domaćica, to ostavljam drugima da procene, ali uvek sam spremna da učim i probam nešto novo. Obožavam slatkiše, a praline su moj omiljeni izbor.

foto: Darko Radulović

Rado ih pravim za moje najdraže jer svaki put ispadnu odlično i dobijem mnogo pohvala“ rekla je Nataša Bekvalac koja je nedavno podelila sa pratiocima na Instagramu da je napokon prestala da puši cigarete i počela da konzumira uređaj za zagrevanje duvana glo, kao alternativu bez dima, pepela i neprijatnih mirisa.

foto: Darko Radulović

RECEPT NATAŠE BEKVALAC ZA #MINTBERRY PRALINE:

Sastojci:

  • 200g džema od bobičastog voća
  • 300g crne čokolade
  • 300g mlečne, slatke pavlake
  • 10g Marco Polo čaja
  • Listići nane za dekoraciju

Istopiti lagano čokoladu na pari. Mlečnu, slatku pavlaku prokuvati i dodati joj Marco Polo čaj. Nakon 10 minuta procediti pavlaku i pomešati je sa istopljenom čokoladom. Blenderom dodatno sjediniti sve sastojke.

Crnu čokoladu izliti u kalupe za praline. U čokoladne opne sipati džem od bobičastog voća, a zatim preliti sa čokoladnim punjenjem koje ste prethodno pripremili. Zatvoriti praline crnom istopljenom čokoladom. Prilikom serviranja praline dodatno ukrasiti listićima nane.

foto: Darko Radulović

Uživala sam u radionici i bilo je beskrajno zabavno što se na jednom mestu u veoma zabavnoj atmosferi okupio veliki broj sjajnih ljudi koji su uživali u pravljenju ovih predivnih slatkiša“ , dodala je Kristina Bekvalac.

foto: Darko Radulović

Pogledajte galeriju slika i vidite kako su se naši selebritiji proveli na ovoj sjajnoj radionici i koliko su zapravo talentovani u kuhinji.

Foto: Darko Radulović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track