Najnovije vesti

OKUPIRALI GA CARINICI NA HRVATSKOJ GRANICI: Saša Popović zanemeo od šoka kada je čuo šta traže od njega u finalu Zvezda Granda!
Foto: Printscreen YT

Finale u 21 sat

OKUPIRALI GA CARINICI NA HRVATSKOJ GRANICI: Saša Popović zanemeo od šoka kada je čuo šta traže od njega u finalu Zvezda Granda!

Stars

Saša Popović, direktor Grand produkcije, pred finale 13 sezone takmičenja Zvezda Granda koje se održava večeras, ispričao je anegdotu sa granice Srbija-Hrvatska.

 

Naime, Popović nije želelo da kaže ko je njegov favorit i od kog takmičara ima najviše šanse da pobedi. 

 

"Prelazio sam granicu iz Hrvatske u Srbiju i ovi tamo carinici se okupili i pitaju: E Sale, ko će da pobedi? Ne znam, da li ste normalini, kako ja da upišem, branio se Popović, a carinici su bili uporni: "Ne ne, ti Sale kako kažeš tako će da bude". 

foto: Pritnscreen/Prva

 

"Glasanje je poštene, nama je i važno da bude pošteno da vidimo povratnu informaciju", objasnio je direktor Granda.  

 

"Mi finale radimo u studiju, i ne radimo subotom kada se inače već 15 godina emituju Zvezde granda. Međutim, imamo 34 člana žirija, i ne mogu da glasaju u subotu  jer većina tada radi. Glasanje se vrši kao Pesma Evrovizije i to je najpoštonije. Svaki član žirija svaki će davati 58 bodova, to će biti 2.000 od žirija i 2.000 SMS. Kako to? Ako večeras padne 100.000 glasova, a jedan kandidat je dobio 100.000 glasova i to je 10 odsto i to je 200 bodova kad se podeli onih 2.000 bodova", objasnio je Popović u Jutru sa Jovanom i Srđanom.  

 

 

"Nema spavanja, to sad razmišljaju kako će žiri glasati, kako će publika glasati, i mislim da je trema večeras najprisutnija iako žiri večeras neće komentarisati. Svi su potpuno jednaki. Sukoba i prepirki žirija večeras neće biti, biće kada budemo proglasili pobednika. Onda ćemo tek da vidimo", rekao je Saša Popović. 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...