VODITELJKA OTVORILA DUŠU

OLUJA JE BILA STRAŠNA! ČUPALA JE DRVEĆE, LETELE SU STOLICE: Danijela i Stefan Buzurović doživeli neprijatnost u Grčkoj, a ovako su reagovala njihova DECA! KURIR TV

Stars -

Voditeljka Danijela Buzurović, koja se sa mužem Stefanom, nalazi na poluostrvu Halkidiki preko kojeg je protutnjao strašno nevreme i koja se odmah oglasila na svom Instagramu i fanovima poručila da je dobro i da se ne brinu, kaže za Kurir:

foto: Dragana Udovičić

"Važno je da smo dobro i da je sve sad mirno. Sinoć je oluja bila zaista strašna. Čupala je drveće, padao je grad, letele su tende i stolice. Mi smo u apartmanu na samoj obali, na prvom spratu. Stefan je odmah primetio da se dešava nešto veliko i velikom brzinom uspeo da digne tende i unese sve naše stvari sa terase. Skunuli smo zavese i obezbedili prozore ali i pored toga voda je ispunila apartman", rekla je Danijela i dodala da nije dugo trajalo.

"Uspeli smo da izbacimo vodu relativno brzo. Ono što je nama bilo najvažnije je da deci sve to predstavimo kao avanturu da se ne uplaše, i uspeli smo. Danas nema struje i vode, nadamo se da će se to uskoro promeniti", rekla je Buzurovićeva za Kurir.

Kurir.rs/LJ.S, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track