LUKAS KAO DA JE DRAŠKOVIĆ, A DARA ISTA DONATELA VERSAČE! Evo kako će poznati izgledati kad ostare! (FOTO)
Foto: Faceapp, Nebojša Mandić

HIT

LUKAS KAO DA JE DRAŠKOVIĆ, A DARA ISTA DONATELA VERSAČE! Evo kako će poznati izgledati kad ostare! (FOTO)

Stars -

Domaća i strana javna scena poludela je za aplikacijom koja ima filter koji prikazuje kako ćete izgledati u starosti, a gotovo da nema pevačice, pevača, glumaca i starleta koji ovo nisu isprobali. S obzirom na to da je postala viralna i da ne možete a da ne nađete ovakve, obrađene fotke na Instagramu, Tviteru i Fejsbuku, ona preti da nadmaši izazov "10 years challenge".

Ni naši estradnjaci nisu odoleli ovom trendu virtuelnog starenja, pa je većina njih fotografije objavila na društvenim mrežama. Ima i onih koji nisu želeli da vide sebe za 20-30 godina, međutim, mi smo to uradili umesto njih. Pogledajte kako izgledaju neke od naših najpoznatijih javnih ličnosti kada osede i bore im prekriju lice.

Jelena Karleuša

Ostariće samo čelo i dekolte

foto: Instagram, Faceapp

Izborano čelo i starački dekolte najviše upada u oko kod male od skandala. Ipak, ukoliko se Jelena za dve decenije bude oblačila u skladu sa svojim godinama, neće izgledati loše. S druge strane, JK je nedavno izjavila da se ne plaši starenja jer ona nikada neće ostariti. Kako kaže, veruje da će nauka toliko napredovati da će i sa 60 godina izgledati kao sada.

Ceca Ražnatović

Biće lepa baka

foto: Instagram, Faceapp

Isti slučaj kao i sa JK primećujemo i kod Cece. Osim što ima malo bora na čelu i oko usana - takozvanih smejalica, kao i malo spušten nos, Ražnatovićeva izgleda odlično. Kažu da je čovek star onoliko koliko se starim oseća, pa ako pevačica zadrži svoj vedar duh, biće jako lepa baka.

Ana Nikolić

Dobiće staračke pege

foto: Instagram, Faceapp

Sudeći po ovoj slici, Ana će imati dosta problema sa tenom, izaći će joj staračke pege po licu i vratu, a dekolte će joj biti naboran. Takođe, silikonska usta izgledaju poprilično istrošeno, pa će verovatno morati na remont. Nadamo se samo da će pevačica uspeti da održi trenutnu kilažu pošto je dosta smršala, i sve u svemu, neće izgledati loše kao starica.

Stefan Đurić Rasta

Sedi dredovi i blagi osmeh

foto: Faceapp, Marina Lopičić

Reperu odlično stoji seda kosa, ali ono što mnoge zanima jeste to da li će i dredove zadržati u poznoj dobi. Kada ga pogledate sa sivom kosicom i bradicom, blago nasmejanog, ne možete a da ne pomislite "kako dobar dekica, duša od čoveka".

Nataša Bekvalac

Kremice za smežurano lice

foto: Faceapp, Damir Dervišagić

Jedna od naših najlepših pevačica neće izgledati atraktivno i za dve-tri decenije. Lice će joj biti smežurano, kao i vrat. Ipak, sumnjamo da će Nata dozvoliti sebi da u narednim godinama prestane sa negom svog lica, pa će kozmetički tretmani i skupe kremice sprečiti da pevačica izgleda ovako.

Dara Bubamara

Plastika će je izobličiti

foto: Instagram, Faceapp

Kada je u pitanju Dara, mnogi na društvenim mrežama su se složili da će biti ista Donatela Versaće. Dara je već pomalo preterala sa estetskom hirurgijom, posebno kada su grudi u pitanju, a sudeći po ovoj fotki, za dve decenije izgledaće pomalo jezivo.

Aca Lukas

Liči na sebe, ali i na Vuka

foto: Faceapp, Nebojša Mandić

I za popularnog pevača može se reći da izgleda kao dobri dekica. Lukasa možemo i da zamislimo ovakvog za dvadesetak godina, skroz je verodostojan. Aca je izazvao najviše reakcija jer liči na Vuka Draškovića.

Željko Joksimović

Kao Morgan Frimen

foto: Faceapp, Damir Dervišagić

Iskreno, teško je zamisliti da će pevač dozvoliti da u starosti ima sede vlasi, ali i ovako smežurano lice. Željko je poznat kao neko ko vodi računa o svom izgledu, neguje se i brine o svojoj koži, pa sumnjamo da će sebi dozvoliti da izgleda ovako. Za razliku od Lukasa, pratioci su Joksimovića uporedili sa Morganom Frimenom, ali u belom izdanju.

Nikola Rokvić

Ima dobre gene

foto: Instagram, Faceapp

Virtuelni prikaz Nikole sasvim je verodostojan i pevač izgleda sasvim prirodno na ovoj slici. Ako bude ovako stario, može da bude srećan. Ukoliko je povukao gene na svog oca Marinka Rokvića, verujemo da neće imati problema čak ni sa sedom kosom.

Novak Đoković

Kako mio dekica!

foto: Faceapp

Kada vidite tenisera, možete da pomislite "kako mio dekica". Novak izgleda sasvim pristojno kao starac, a sudeći po načinu života koji vodi, verujemo da će izgledati mlađe nego na fotki.

Lepa Brena

Aplikacija je preterala

foto: Faceapp

Iako je Brena u ozbiljnim godinama, ona izgleda fantastično. Ipak, čini se da je aplikacija u njenom slučaju malo preterala i bila nemilosrdna prema njoj. S obzirom na to koliko Brena vodi računa o sebi u ovim godinama, verujemo da na pragu 80. neće izgledati ovako izborano.

Aleksandra Prijović

Smetaće joj napumpana usta

foto: Faceapp, Nemanja Nikolić

Brenina snajka izgleda poprilično lepo, a osim bora na licu i dekoltea, najveći problem praviće joj veštačka usta. Sigurni smo da će Prija da ih remontuje i da će redovno ići na kozmetičke tretmane kako bi umanjila tragove starenja.

Evo još nekoliko javnih ličnosti

Senidah

foto: Instagram, Faceapp

Vladimir Kovačević

foto: Instagram, Faceapp

Slaven Došlo

foto: Faceapp, Dragana Udovičić

Ivan Mihailović

foto: Instagram, Faceapp

Tijana Dapčević

foto: Instagram, Faceapp

Nemanja Stevanović

foto: Instagram, Faceapp

Miloš Biković

foto: Instagram, Faceapp

Bojan Perić

foto: Instagram, Faceapp

Stefan Buzurović

foto: Instagram, Faceapp

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Faceapp, Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track