Najnovije vesti

DRMAJU SE JORGANI, KLIMAJU SE KREVETI... PA, ALO! Nada Topčagić šokirana: Kad je ovo videla nije joj bilo DOBRO!
Foto: Printscreen

van sebe

DRMAJU SE JORGANI, KLIMAJU SE KREVETI... PA, ALO! Nada Topčagić šokirana: Kad je ovo videla nije joj bilo DOBRO!

Stars

Kao veliki protivnik ogoljavanja pred kamerama te ujedeno i veliki kritičar rijalitija, u kojima su intimni odnosi postali svakodnevnica, Nada Topčagić istakla je da se mora dogoditi baš velika promena da bi svemu tome došao kraj. 

Pevačica je, navodi se, napomenula da je veliki protivnik takvog ponašanja, a onda je ponovila kako "mora doći do teške promene da bi mi svi sebe cenili."

"Čovečanstvo je u krizi! Nešto mora da se desi da se stane u kraj tome... Kad se samo setim kad je bilo bombardovanje, kako smo bili svi jedno, svi smo disali, svi smo bili po podrumima, sve smo delili, da imamo parče hleba, da nas ne ubiju avioni, da bombe nas ne zatru... Znači, neka promena mora doći... Ja kad se iznerviram umem da kažem, aaaa ovi zemljotresi nisu za džaba... Jer čovečanstvo je otišlo... Ljudi, kad je mogao se*s direktno da bude da gledaš ti se*s, drmaju se jorgani, klimaju se kreveti... Pa, 'alo! Ljudi, sakrij! I krava, i životinje, pa se sakriju u žbunju, pa rade to, a ovo sine, cupa-cupa-cupa-cupa... Užas, ideš u jutarnjem programu... Protiv toga sam, ja sam jako protiv toga i kažem, neka vremena moraju doći, mora doći do teške promene da bi mi svi sebe cenili", poručila je pevačica.

foto: Printscreen/Magazin IN

Kurir.rs, M.G/SrbijaShowbizz/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...