BILA JE SAMO SA BOGATAŠIMA, VOLELA JE I ARKANOVOG SINA! Udala se za 6 godina mlađeg SLIKARA i da izgovorila u HANGARU
Foto: Pritnscreen

Anđeoski glas

BILA JE SAMO SA BOGATAŠIMA, VOLELA JE I ARKANOVOG SINA! Udala se za 6 godina mlađeg SLIKARA i da izgovorila u HANGARU

Stars -

Karolina Gočeva u svet muzike ušla sa devet godina, kada je u jednoj televizijskoj emisiji otpevala Madoninu pesmu "Like A Prayer". Već naredne godine prijavila se na učešće na "Si-do" festivalu u rodnom Bitolju, na kome je postigla veliki uspeh, a njen pevački talenat nije prošao nezapaženo.

foto: Printscreen/Instagram

Krajem 2011. godine Karolina se zabavljala sa Nikom, bogatim Grkom, koji živi u Bitolju, gde ima svoju fabriku tekstila. Ona se prepustila ovoj romansi pošto je krajem leta te godine raskinula vezu sa mladim skopskim biznismenom Jovanom Panovskim, sa kim je bila u vezi godinu i po dana.

Prethodno, četiri godine je bila u vezi sa Aladinom Dinom Balićem, a pre njega kratko se zabavljala i sa Mihajlom Ražnatovićem, sinom Željka Ražnatovića Arkana.

Njemu je u zagrljaj pala nakon raskida sa skopskim kafedžijom Grozdanom.

Memories of Rome❤️ #onthisday #twoyearsago #throwback

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva) on

Pevačica se 23. septembra 2017. godine udala za šest godina mlađeg slikara Mihaila Korubina. Mihail potiče iz umetničke porodice. Njegov otac Rubens je poznati makedonski slikar, a majka Lile Korubin dizajnerka. Mihail je magistar likovne umetnosti, a njegova dela su izlagana u Sofiji, Torontu, Njujorku. Na večnu ljubav zavetovali su se u neuobičajenom ambijentu, u jednom od vojnih hangara na aerodromu Petrovec kod Skoplja, specijalno preuređenom za ovu priliku.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track